Ντούλης: “Αναγνώριση στους εφήβους, αλλά και στον πιστό κόσμο του Άρη”

Ο γενικός μάνατζερ της ΚΑΕ Άρης, Θωμάς Ντούλης μίλησε πριν από το τζάμπολ με το Ρέθυμνο με αφορμή την βράβευση του εφηβικού τμήματος, αλλά και τριών φίλων της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

-Για την βράβευση που θα γίνει σε κάποιους φιλάθλους που είναι δίπλα στην ομάδα:

Θα βραβευτούν ο Ηλίας ο Δημήτρης και ο Γιάννης. Παρά τις δυσκολίες πάντα βρίσκονται δίπλα στην ομάδα. Θέλουμε να δείξουμε ότι εκτιμούμε την προσπάθεια όλων και ιδιαίτερα αυτών των ανθρώπων. Δεν μπορούμε να βραβεύσουμε όσους έχουμε στο μυαλό μας αλλά προσπαθούμε.

-Για την εφαρμογή της ΚΑΕ Άρης:

Πρέπει να κοιτάμε και το επόμενο βήμα. Από σήμερα έχουμε λογισμικό android και τις επόμενες μέρες θα τρέξει και στα ios. Το Aris BC.

-Για την βράβευση της εφηβικής ομάδας:

Εμείς θέλουμε να αναγνωρίσουμε την προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά. Ο Άρης συνεχίζει, βελτιώνεται. Φέτος ήταν θέμα τύχης που δεν έφτασε σε υψηλότερη θέση. Αγωνιστικά μπορούσαν τα παιδιά. Έγινε μία πολύ καλή προσπάθεια δεν μένουμε μόνο στα «γιατί».

-Για την δουλειά που έχει γίνει στην ομάδα:

Η πορεία δείχνει ότι γίνεται καλή δουλειά. Γενικότερα η ομάδα που έχουμε φέτος είναι καλή. Αν προσθέσουμε και πολλά παιδιά που έχουν πάει στην Α1, φαίνεται ότι γίνεται καλή χρονιά.

-Για το πρόσημο της φετινής χρονιάς:

Το πρόσημο είναι καλύτερο να μας το πει ο προπονητής. Εμένα ήταν η πρώτη μου χρονιά εκ των έσω. Αλλά έχει γίνει πολύ καλή προσπάθεια από όλους. Άλλες φορές δικαιωθήκαμε και άλλες όχι.

-Για τη συνεργασία με τον Γουλιέλμο:

Είμαι ευχαριστημένος και συνεχίζουμε μαζί. Υπάρχει καθημερινή επαφή. Είναι ένας μεγάλος αγώνας.

-Για τα οικονομικά της ομάδας:

Αυτή την πληροφόρηση έχουμε και εμείς. Πολλές ομάδες δεν έχουν πληρωθεί ακόμη τον Μάρτιο.

-Για το μήνυμα:

Θα ζητήσω να κάνουν υπομονή. Πρέπει να βελτιωθούν πολλά προβλήματα για να μπορέσουμε να κυνηγήσουμε κάτι παραπάνω. Υπομονή ζητάμε και θέλουμε.

To Top