ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ντούλης: «Η απόφαση για τις φωτογραφίες στο Παλέ και η συμπαράσταση του κόσμου»

Ο Θωμάς Ντούλης, γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Άρης μίλησε για την πρωτοβουλία με τις φωτογραφίες του κόσμου στα καθίσματα του Αλεξάνδρειου.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 101,7:

Για την έλλειψη του κόσμου:

Μας λείπει ο κόσμος μας και τον θέλουμε δίπλα μας. Είχα ζητήσει από τον ΕΣΑΚΕ να μας επιτρέψει έστω και έναν άνθρωπο να αφήνει να μπαίνει στο γήπεδο για να το χρησιμοποιήσουμε αυτό εμπορικά. Με covid test και όλα τα υπόλοιπα. Ακόμη και αυτό θα ήταν ένα έσοδο για εμάς. Θα βγάζαμε εισιτήρια και θα κάναμε κλήρωση. Ο ΕΣΑΚΕ επικαλέστηκε τα πρωτόκολλα και καθυστέρησε την απάντηση.

Για την σκέψη του να υπάρχει κόσμος στο γήπεδο μέσα από φωτογραφίες:

Έχω δει στο ΝΒΑ και την Ευρώπη που βάζουν τους οπαδούς στο γήπεδο με τις φωτογραφίες του. Σε συνεννόηση με την διοίκηση αποφασίσαμε πώς με 50 ευρώ θα μπει και η φωτογραφία του για φέτος, ενώ θα υπάρχει και σαν έκπτωση στο διαρκείας για την επόμενη χρονιά. Δεν «χάνεται» το πενηντάρικο δηλαδή. Όποιος από την άλλη έχει ήδη αγοράσει το διαρκείας μπορεί απλά να στείλει την φωτογραφία του με την απόδειξη του διαρκείας και δεν χρειάζεται να πληρώσει.

Για το αν ο κόσμος βοηθάει:

Ο κόσμος πάντα είναι δίπλα μας. Αν δεν είχαμε τον κορωνοϊό θα κάναμε και περισσότερα πράγματα. Τώρα που θα ανοίξει ο καιρός θα κάνουμε και εμείς περισσότερα πράγματα. Όποιος δεν είναι εξοικειωμένος με την τεχνολογία μπορεί να καλεί στο 2310265600.

To Top