ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ντούνγκα: “Φάνηκε η εμπειρία του Άρη – Δύσκολο για μένα που σκόραρα σε βάρος του”

O ποδοσφαιριστής της ΑΠΕΛ Γιάννης Ντούνγκα και μίλησε για το χθεσινό παιχνίδι με τον Άρη, τους στόχους του Λαγκαδά, αλλά και το πως ένιωσε που σκόραρε κόντρα στην πρώην ομάδα του.

«Περιμέναμε κάτι παραπάνω από το χθεσινό παιχνίδι, όπως εξελίχθηκε. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Η εμπειρία του Άρη και η απειρία η δική μας φάνηκε. Στο πρώτο ημίχρονο προηγηθήκαμε, όμως στο δεύτερο φάγαμε  απευθείας γκολ, πήραμε κεφάλι ξανά στο σκορ, όμως ο Άρης αντέδρασε και με την εμπειρία του πήρε το παιχνίδι. Θέλουμε μόνο νίκες από εδώ κι πέρα ώστε να καταφέρουμε να μείνουμε στην κατηγορία. Αν συνεχίσουμε έτσι δε θα έχουμε πρόβλημα. Εμείς θα κάνουμε αυτό που ξέρουμε και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε» είπε μιλώντας στο “Μετρόπολις”.

Για το πως ένιωσε που σκόραρε κόντρα στον Άρη: «Κάτι ξεχωριστό για μένα και δύσκολο που σκόραρα απέναντι στην πρώην ομάδα μου. Μου έχει μείνει ένα παράπονο που δεν πήρα ευκαιρίες στον Άρη. Ο Άρης είτε παίζε είτε δεν παίζει ποδόσφαιρο με την εμπειρία του και μόνο παίρνει τα παιχνίδια. Μεγάλο επίτευγμα για το χωριό του Λαγκαδά που ήρθε μια μεγάλη ομάδα».

To Top