ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ντούνης: «Δείξαμε θέληση και πάθος»

Εκ των βασικών συντελεστών της περσινής πορείας, αλλά και παίκτης που λογίζεται στα βασικά πλάνα του Νίκου Αναστόπουλου και φέτος ο Μάρκος Ντούνης, ανέλυσε τόσο την εμφάνιση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, όσο και τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Φούτμπολ λιγκ.

Στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τους Αρκάδες, ο Μάρκος Ντούνης αποχώρησε καθώς τραυματίστηκε στο μικρό δάχτυλο του δεξιού του χεριού: «Έχω υποστεί ένα κάταγμα. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με πονούσε αρκετά. Σε μία φάση που έπεσα κάτω, μου πάτησε καταλάθος το χέρι το αριστερό μπακ της αντίπαλης ομάδας», είπε αρχικά στον “Arena FM”:

Θα αγωνιστείς τη Δευτέρα, κόντρα στην Καλλονή για το πρωτάθλημα; «Δεν είναι ακόμα σίγουρο, υπάρχουν πιθανότητες να προλάβω».

Τι κρατάς από το συγκεκριμένο ματς; «Ήταν πολύ δύσκολο. Ανοιχτό σε όλα τα αποτελέσματα. Προσπαθήσαμε να κερδίσουμε στο τέλος. Κρατάμε σίγουρα την αντίδραση της ομάδας. Το πάθος και τη θέλησή μας να μην χάσουμε. Ο Αστέρας είναι μία καλή ομάδα, σταθερή τα τελευταία χρόνια στη Σούπερ λίγκα. Το παλέψαμε και πήραμε το θετικό αποτέλεσμα».

«ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΣΤΟΧΟ»

Στο ίδιο μήκος κύματος με τις δηλώσεις του προπονητή του Νίκου Αναστόπουλου στη συνέντευξη τύπου, μετά τον αγώνα με τους Αρκάδες και η τοποθέτηση του 24χρονου μεσοεπιθετικού στον «Α», αναφορικά με τους δύο φετινούς στόχους των «κιτρινόμαυρων»: «Είμαστε ένα βήμα από την πρόκριση, θέλουμε όμως τη νίκη για να βγούμε πρώτοι. Η Βέροια μπορεί να είναι αδιάφορη, αλλά θα έρθει στα ίσια να παίξει. Κοιτάμε, όμως και το πρωτάθλημα που είναι ο βασικός μας στόχος. Η άνοδος είναι μονόδρομος. Πρέπει να τα δίνουμε όλα σε κάθε ματς για να πετύχουμε τον στόχο».

Στην εμφάνιση της Τρίτης, βοήθησε το προηγούμενο θετικό αποτέλεσμα με τον Κισσαμικό για το πρωτάθλημα; «Θέλαμε μία νίκη ψυχολογίας. Αν μας πάρει από κάτω είναι δύσκολα τα πράγματα. Ο Άρης είναι το μεγάλο όνομα της κατηγορίας. Όλοι θέλουν να δείξουν κάτι παραπάνω απέναντί μας».

Σε ικανοποιεί το γεγονός ότι υπάρχει έντονος συναγωνισμός για μία θέση στην αρχική ενδεκάδα; «Η ομάδα μας έχει ένα πολύ δυνατό ρόστερ. Θα δώσουμε πολλά ματς και χρειαζόμαστε όλοι. Μέχρι στιγμής, δώσαμε μόλις τρία για το πρωτάθλημα. Μέχρι το τέλος έχουμε ακόμα 31 ματς. Είναι πολύ καλό που υπάρχουν πολλές και ποιοτικές επιλογές».

«ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ»

Η παρουσία των φιλάθλων του Άρη, μπορεί να μην ήταν η αναμενόμενη, καθώς ανασταλτικό παράγοντα αποτέλεσε το κρύο, ωστόσο, ο Μάρκος Ντούνης έδειξε… έκπληκτος θετικά, απ΄όσους αψήφησαν τελικά τις καιρικές συνθήκες και βρέθηκαν στο «Κλεάνθης Βικελίδης»:

«Είχε αρκετό κόσμο. Δεν το περίμενα. Αν ήμουν φίλαθλος θα το σκεφτόμουν να πήγαινα στο γήπεδο. Ο κόσμος θα έρχεται όλο και πιο πολύ πλέον, γιατί η ομάδα θα κάνει σιγά-σιγά τις νίκες που πρέπει για να τον πείσει».

Πώς είναι πλέον το κλίμα στα αποδυτήρια, μετά από τα ανεπιτυχή αποτελέσματα στην εκκίνηση του πρωταθλήματος; «Είμαστε πολύ καλά. Είδατε πως πανηγύρισε και ο προπονητής το γκολ της ισοφάρισης. Ο αντίπαλός μας, ήταν μεγαλύτερη ομάδα απ΄όσες παίξαμε φέτος. Το αποτέλεσμα φυσικά και μας ικανοποιεί, αν και μπορούσαμε και τη νίκη. Δεν είχαμε, όμως, χρόνο. Φέτος, θέλουμε την άνοδο. Κάθε τι άλλο, θα είναι η απόλυτη επιτυχία. Δεν το βγάζουμε από το μυαλό μας».

To Top