ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ερευνά η Τσέλσι

Η Τσέλσι προσέλαβε δικηγορική εταιρία προκειμένου να ξεκινήσει έρευνα για «συγκεκριμένο εργαζόμενο του συλλόγου την δεκαετία του ’70, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση πάνω σε ποδοσφαιριστή της ομάδας νέων».

Σύμφωνα με την Telegraph, το θύμα υποστηρίζει ότι κακοποιήθηκε από τον Έντι Χιθ, επικεφαλής σκάουτ από το 1968 έως το 1979, ο οποίος έχει πλέον αποβιώσει. Η εφημερίδα αναφέρει πως πριν από τρία χρόνια υπήρχε καταβολή χρημάτων στο θύμα από την Τσέλσι, προκειμένου να μην δημοσιοποιήσει τις κατηγορίες του. Οι Λονδρέζοι από την μεριά τους, αρνήθηκαν να σχολιάσουν ή να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες για το θέμα.

Ωστόσο εξέδωσαν ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία: «Η Τσέλσι έχει αναθέσει την υπόθεση σε ανεξάρτητο δικηγορικό γραφείο για την διεξαγωγή έρευνας σχετικά με συγκεκριμένο εργαζόμενο του συλλόγου την δεκαετία του ’70, ο οποίος έχει πεθάνει. Ο σύλλογος είναι επίσης σε επαφή με την FA ώστε να διασφαλιστεί κάθε είδους πιθανή βοήθεια ως μέρος της ευρύτερης έρευνας τους. Αυτό θα περιλαμβάνει την παροχή όλων των σχετικών πληροφοριών στην FA που προκύπτουν από την έρευνα του συλλόγου».

To Top