ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ντούνης: «Είμαστε ομάδα με μέλλον»

Η νοοτροπία του φετινού Άρη, η δική του παρουσία, αλλά και η… εκκαθάριση, υπήρξαν οι βασικοί πυλώνες της συνέντευξης του Μάρκου Ντούνη στην «Arena Press».

Ανήκει στο «γκρουπ» των ποδοσφαιριστών που συμφώνησαν με τον Άρη την επομένη της ανάληψης των ηνίων της ομάδας από τον Θοδωρή Καρυπίδη. Με συστηματική προσπάθεια κατάφερε να καθιερωθεί στην αρχική ενδεκάδα, όντας μάλιστα και ο δεύτερος σκόρερ των «κιτρινόμαυρων».

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μάρκος Ντούνης»:

Για το παιχνίδι με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων: «Το αντιμετωπίσαμε όπως κάθε φετινό ματς. Πέρα από τις ιδιαιτερότητες που είχε, ελέω των όσων είχαν συμβεί από το πρωί με τον αγωνιστικό χώρο, δεν προβληματιστήκαμε ιδιαίτερα. Με τον τρόπο που αγωνιστήκαμε και τα δύο γρήγορα τέρματα, δεν είχαμε στη συνέχεια κανένα απολύτως πρόβλημα. Αντιθέτως, μας δόθηκε και η ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο να κάνουμε συντήρηση δυνάμεων».

Για το αν σας ανησύχησε η διακοπή του πρωταθλήματος: «Η αλήθεια είναι ότι δεν μας ανησύχησε. Δώσαμε δύο φιλικά ματς, τα οποία μας κράτησαν σε καλή αγωνιστική κατάσταση».

Για το ότι ο Άρης έχει 12 διαφορετικούς σκόρερς: «Είναι πολύ θετικό που έχουμε φτιάξει μία ομάδα που δεν βασίζεται στις μονάδες, αλλά στο σύνολο. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε πολύ μέλλον. Για παράδειγμα, έχουμε πάρει αρκετές βοήθειες από τον Χρήστο Ιντζίδη, ο οποίος έχει σκοράρει τρεις φορές. Είναι σημαντικό για μία ομάδα να βοηθούν όλοι στην άμυνα και όλοι στην επίθεση».

Για τα αν υπάρχει κάποια χαλάρωση με τον Άρη να βρίσκεται στο +10: «Έχουμε συζητήσει πολλές φορές και με τον προπονητή μας τους στόχους για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Δεν θέλει να εφησυχάσουμε σε καμία περίπτωση και νομίζω ότι μέχρι στιγμής του έχουμε αποδείξει ότι αυτό κάνουμε». H ομάδα βρίσκεται πλέον στο +10, με παιχνίδι λιγότερο.

Για τον στόχο του Άρη από εδώ και στο εξής:«Πάντα υπάρχει κίνητρο, όταν αγωνίζεται με την φανέλα του Άρη. Από εδώ και πέρα σίγουρα σκεφτόμαστε όλοι την επόμενη χρονιά, αλλά πρωτίστως το μυαλό μας είναι επικεντρωμένο στα ματς που απομένουν. Στον Άρη παίζει μόνο όποιος αξίζει και ξέρουμε ότι αυτό θα συμβεί και την επόμενη σεζόν».

Για την παρουσία του Νίκου Αναστόπουλου στον πάγκο της ομάδας: «Την νοοτροπία του νικητή. Δεν θέλω να θίξω καμία άλλη ομάδα από τον όμιλο μας, αλλά σε καμία περίπτωση το μέγεθος του Άρη δεν μπορεί να συγκριθεί με κάποια άλλη. Δεν είμαστε υπερόπτες, γνωρίζουμε ότι με την φανέλα δεν μπορείς να κερδίζεις».

Για την εκκαθάριση και την συμμετοχή στην Φούτμπολ Λιγκ: «Το σκεφτόμαστε και αυτό, αν και νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά. Θα είναι κρίμα για τον κ. Καρυπίδη, να βάζει τόσα λεφτά στην ομάδα και να αντιμετωπίσει προβλήματα το καλοκαίρι».

Για το αν είναι ικανοποιημένος από τις φετινές του εμφανίσεις: «Σίγουρα ήταν αρκετά δύσκολο για εμένα. Είχα να προπονηθώ με την προηγούμενη ομάδα μου αρκετό καιρό. Προσπαθώ, όμως, να δίνω συνεχώς το 100%. Θα μπορούσα να έχω και καλύτερη απόδοση. Το τεχνικό τιμ και γενικότερα ο τρόπος λειτουργίας της ομάδας, με βοήθησαν σε μεγάλο βαθμό να καλύψω το χαμένο έδαφος».

Για τον κόσμο του Άρη:«Τον πραγματικό κόσμο του Άρη, τον έχω ζήσει ως αντίπαλος και μπορώ να πω, πως είναι μία μοναδική εμπειρία. Μας βοηθάνε φέτος, ίσως πιο πολύ στα εκτός έδρας παιχνίδια, αλλά τους καταλαβαίνω. Δεύτερη σεζόν στη Γ΄ Εθνική είναι δύσκολο για όλους. Ελπίζουμε ότι του χρόνου θα καταφέρουμε να τους φέρουμε μαζικά κοντά μας».

To Top