ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σολκίδης: “Νοικοκυρεμένος ο Άρης, ο κόσμος μας δίνει άλλη πνοή”

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Άρη, Δημήτρης Σολκίδης, μίλησε για την πορεία της ομάδας και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε στο YellowRadio 92,8:

Για την πολύ καλή φετινή πορεία: «Όταν ένα τμήμα είναι νοικοκυρεμένο, πάει μπροστά. Το τμήμα λειτουργεί όπως πρέπει να λειτουργεί ένα τμήμα βόλεϊ και αυτή είναι η συνταγή».

Αν περίμενε αυτή τη πορεία: «Είμαι λίγο συγκρατημένος. Η πορεία μας είναι κάτι παραπάνω από καλή. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ερχόμαστε από την Α2 και στόχος ήταν σωθούμε εύκολα και τώρα έχουμε φτάσει στο σημείο να διεκδικούμε την τετράδα και το φάιναλ-φορ».

Για την καλή παρουσία με Παναθηναϊκό: Είχαμε συζητήσει με τα κορίτσια πως περιμέναμε να επηρεαστεί ο Παναθηναϊκός από το γήπεδο και σε μια καλή μέρα δική μας και μέτρια του Παναθηναϊκού να κερδίσουμε το ματς. Κάναμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας και αυτό μας δίνει αισιοδοξία για το μέλλον».

Για τον τραυματισμό της Γκάνο: «Ξεπεράσαμε εύκολα το σοκ και θέλαμε να κερδίσουμε και γι αυτήν. Δεν θα την έχουμε μαζί μας για ένα μήνα, αλλά ελπίζουμε να επιστρέψει πιο δυνατή».

Για τη συμμετοχή νέων κοριτσιών: «Έχει γίνει πολύ καλή προσπάθεια στα τμήματα υποδομής και μπορεί η ομάδα να πάρει πολλά από αυτά τα παιδιά».

Για τη συμμετοχή του κόσμου: «Στην έδρα μας έχουμε το απόλυτο. Σίγουρα, ο κόσμος δίνει άλλη πνοή στην ομάδα. Θέλουμε να είναι τέτοια η προσέλευση σε κάθε παιχνίδι. Εμείς από τη πλευρά μας θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να κρατάμε τον κόσμο κοντά στο βόλεϊ».

Για το παιχνίδι με τον Πανναξιακό: «Είναι κομβικό παιχνίδι. Αν καταφέρουμε να περάσουμε από τη Νάξο κάνουμε ένα τεράστιο βήμα για τη συμμετοχή στο φάιναλ-φορ».

To Top