ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ντούνης: “Ποτέ ξανά χωρίς τον κόσμο μας, είμαστε Άρης και πρέπει να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια…”

Με τον πλέον ιδανικό τρόπο συνδύασε το ντεμπούτο του σε επίσημο παιχνίδι με την φανέλα του Άρη ο Μάρκος Ντούνης. Πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο μέρος, αναμόρφωσε -έως ένα βαθμό- την αγωνιστική εικόνα των «κιτρινόμαυρων», ενώ άνοιξε επιπρόσθετα «λογαριασμό» με τις αντίπαλες εστίες.

Ο 23χρονος μέσος ανέλυσε το ποσοστό ετοιμότητας της ομάδας, την παρουσία του ίδιου στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, ενώ… ευχήθηκε να μην χρειαστεί να αγωνιστεί ξανά φέτος μπροστά σε άδειες κερκίδες. Αρχικά, αναφέρθηκε στο νικηφόρο παιχνίδι του Σαββάτου:

«Είναι γεγονός ότι είμαστε ακόμα ανέτοιμοι. Δεν πέρασε πολύς καιρός από την στιγμή που ξεκινήσαμε όλοι μαζί τις προπονήσεις. Πιέσαμε στην αρχή της αναμέτρησης, ψάξαμε το γρήγορο γκολ, αλλά δεν τα καταφέραμε. Το πετύχαμε, όμως, στις καθυστερήσεις. Στο δεύτερο μέρος κάναμε κάποιες λιγοστές ευκαιρίες, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι ξεκινήσαμε με νίκη τις επίσημες υποχρεώσεις μας».

Έμεινες ικανοποιημένος από την δική σου παρουσία στο παιχνίδι;

«Δεν είμαι ακόμα πλήρως έτοιμος. Χρειάζομαι λίγο χρόνο για να φτάσω στα επίπεδα που έχω θέσει για τον εαυτό μου. Με σκληρή δουλειά, όμως, όπως γίνεται άλλωστε το τελευταίο καιρό θα μπορέσω σύντομα να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις του προπονητή μου».

Πότε πιστεύεις ότι θα μπορέσει η ομάδα να φτάσει σε αγωνιστικό επίπεδο που να σας αφήνει ικανοποιημένους;

«Υπάρχει μεγάλη ποιότητα στο φετινό ρόστερ. Θεωρώ, ότι τις επόμενες 2-3 εβδομάδες θα είμαστε σε ένα επίπεδο αρκετά ικανοποιητικό. Θα βρούμε τα πατήματα μας και θα γνωριστούμε καλύτερα μεταξύ μας. Αν ήμασταν μαζί ως ομάδα λίγο περισσότερο καιρό, σίγουρα θα ήμασταν πιο έτοιμοι και καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο».

Σας επηρέασε η εικόνα του άδειου από κόσμο «Κλεάνθης Βικελίδης»;

«Είναι πολύ άσχημο να παίζεις με αυτές τις συνθήκες. Η ομάδα, δυστυχώς είχε μία τιμωρία από πέρσι και στερηθήκαμε τον κόσμο μας. Ελπίζω να μην ξαναγίνει φέτος, γιατί έχουμε ανάγκη την συμπαράσταση του. Έχω ζήσει τον κόσμο του Άρη και ξέρω πόσο πολύ βοηθάει την ομάδα του. Είναι η δύναμη του σε όλα τα παιχνίδια, είτε εντός έδρας, είτε εκτός».

Επόμενο παιχνίδι με την Καβάλα. Θα είναι έτοιμη η ομάδα για το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι της σεζόν;

«Φυσικά. Είμαστε Άρης και πρέπει να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Αυτό έχουμε ως στόχο για φέτος, ανεξαρτήτου αντιπάλου και έδρας για να πετύχουμε τον τελικό μας στόχο που δεν είναι άλλος για φέτος από την άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ».

*Η συνέντευξη δόθηκε στην “Arena Press”.

To Top