Ντρέπεται και η… ντροπή! Ανακοίνωση της ΑΕΚ από το… Δελφινάριο!

Ντρέπεται και η… ντροπή! Ανακοίνωση της ΑΕΚ από το… Δελφινάριο!

Όπως λέγανε και οι παλιοί: και κερατάς και δαρμένος. Σε ημέρα μεγάλου επικοινωνιακού… ντεφορμαρίσματος η ΠΑΕ ΑΕΚ προσπάθησε να “απαντήσει” στην ανακοίνωση του Άρη με την οποία καλούσε τον αρχιδιαιτητή, Στιβ Μπένετ να επιστρέψει στην Αγγλία, μετά τη φάση του Αθανασιάδη με τον Φαμπιάνο.

Μόνο που ξέχασε να μας πει για την ταμπακιέρα, αφήνοντας αστείες αιχμές που δεν πείθουν ούτε τα παιδάκια του Δημοτικού. Είναι τέτοιο το… ντεφορμάρισμα της ΑΕΚ στην επιχειρηματολογία, που πήρε η “μπάλα” μέχρι και το φιλικό της ΟPEN.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση, η οποία μάλλον βγήκε από το… Δελφινάριο: «Αναρωτιόμαστε αν η ανακοίνωση του Άρη, εκδόθηκε στη Βόρεια Ελλάδα ή κάπου εδώ κοντά μας», ενώ στάθηκε και στην κριτική της φάσης από τον πρώην διαιτητή Αριστομένη Κουτσιαύτη, στην αθλητική εκπομπή του OPEN, τονίζοντας πως «είναι απορίας άξιον, το πως ο συγκεκριμένος διαιτητής, με τέτοια ελλιπή γνώση των κανονισμών, σφύριζε σε παιχνίδια όλα αυτά τα χρόνια»..

Και στην συνέχεια ολοκληρώνουν επισημαίνοντας: «Οσο και να ζορίζονται και να ψάχνουν να βρουν φάσεις για να μιλήσουν για ίχνος εύνοιας στην ΑΕΚ, δεν θα τα καταφέρουν γιατί υπάρχει πάντα η πραγματικότητα και η εικόνα που δεν αφήνει κανένα περιθώριο».

Ντρέπεται και η… ντροπή! Ανακοίνωση της Λαμίας για τον Σιδηρόπουλο!

Ντρέπεται και η… ντροπή! Η Λαμία κάνει παράπονα για τον Σιδηρόπουλο!

Με ανακοίνωση κατά του Τάσου Σιδηρόπουλου που εξέδωσε πριν από λίγα λεπτά η ΠΑΕ Λαμία κι ενώ είναι σε εξέλιξη το παιχνίδι με την Λαμία, προφανώς για τα μάτια του κόσμου, προκαλεί μόνο… θυμηδία.

Το σχόλιο-ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Σιδηρόπουλε είσαι το σκοτάδι του ελληνικού ποδοσφαίρου…».

To Top