ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ντόγος στο PRESSARIS: “Όλα τα λεφτά ο λαός του Άρη! Έχω πολλά όνειρα…”

Ανήκει στο γκρουπ των ποδοσφαιριστών που το καλοκαίρι ήρθαν στον Άρη, ως επιλογή του Θοδωρή Καρυπίδη άμα τη αναλήψει των καθηκόντων του, ως επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος. Νέος σε ηλικία, ελπιδοφόρος, κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να πείσει για την αξία του τον Νίκο Αναστόπουλο, ο οποίος φροντίζει να του δίνει χρόνο συμμετοχής.

Ο λόγος για τον Στέφανο Ντόγο που μίλησε στο PRESSARIS, δηλώνοντας ότι και οι περισσότεροι συμπαίκτες του, όταν για πρώτη φορά φόρεσαν τα “κιτρινόμαυρα”. Εντυπωσιασμένος για τον κόσμο και το μέγεθος του Άρη, παράμετροι που παρά τις δύσκολες εποχές που βιώνει ο σύλλογος παραμένουν σταθερές αξίες.

Ερωτώμενος αρχικά, για το πως βιώνει μέχρι στιγμής την παρουσία του στον Άρη, είχε να πει: “Είναι μία εμπειρία για μένα πρωτόγνωρη. Η παρουσία μου εδώ συνδυάζεται με πολλά όνειρα. Όνειρα τα οποία δημιουργήθηκαν μόλις ήρθα στην ομάδα. Είναι απόλυτα ικανοποιημένος και δικαιωμένος με την απόφαση μου να έρθω”.

Σε αφήνει ικανοποιημένο η αγωνιστική σου απόδοση έως και σήμερα;

“Ο προπονητής μου δείχνει να μ΄εμπιστεύεται και αυτό είναι και το σημαντικότερο για μένα. Έχουμε μία ομάδα φοβερά ποιοτική και ξέρω πόσο δύσκολο είναι να κερδίσεις μία θέση στην ενδεκάδα. Θέλω περισσότερες ευκαιρίες και αυτό προσπαθώ να κάνω. Να πείσω καθημερινά τον προπονητή μου, ότι αξίζω. Θέλω να εκμεταλλεύομαι κάθε ευκαιρία που μου δίνεται να αγωνίζομαι. Να δικαιώνω και όσους με επέλεξαν και τον εαυτό μου”.

Πήρε μία πρώτη “γεύση” από την κατηγορία φέτος. Πιστεύεις ότι ο Άρης θα αντιμετωπίσει προβληματα στη συνέχεια;

“Όχι. Θεωρώ ότι θα είναι μία εύκολη χρονιά αν είμαστε σοβαροί μέχρι το τέλος. Θέλουμε να τελειώσουμε με την υπόθεση άνοδος, όσο πιο νωρίς γίνεται. Υπάρχει διαφορά και είναι γεγονός, πως η φετινή ομάδα μας είναι η καλύτερη της κατηγορίας. Το έχουμε αποδείξει εν μέρει μέχρι τώρα. Αν συνεχίσουμε με αυτό το ρυθμό δεν θα έχουμε το παραμικρό πρόβλημα”.

Η εικόνα τις τελευταίες αγωνιστικές δεν είναι και η καλύτερη δυνατή. Υπάρχει εξήγηση;

“Πολλοί παίκτες δεν έχουν κάνει προετοιμασία. Τα σημάδια κούρασης είναι λογικό να υπάρχουν. Σιγά-σιγά θα έρθει και το θέαμα. Θεωρώ ότι είναι θέμα χρόνου. Καταλαβαίνουμε τον κόσμο αν δεν είναι πλήρως ικανοποιημένος. Πρώτοι εμείς δεν είμαστε. Τα αποτελέσματα, όμως, έχουν μεγάλη σημασία. Θα βρούμε τα πατήματα μας και θα είμαστε φοβερά βελτιωμένοι σύντομα”.

Τι είναι αυτό που σου έχει κάνει φοβερή εντύπωση ως μέλος του Άρη;

“Ο κόσμος μας είναι όλα τα λεφτά. Όταν είχα πάει στο ΆΡΗΣ-ΑΕΚ στο Παλέ, είχα πάθει την πλάκα μου! Βλέπω τον κόσμο στο Χαριλάου και σε κάθε γήπεδο εκτός έδρας και πολλές φορές δεν το πιστεύω. Με τέτοια στήριξη πως να μην κάνεις τα πάντα γι αυτούς; Τους θέλουμε δίπλα μας, να πετύχουμε μαζί τους στόχους που έχουμε θέσει”.

 

 

 

 

 

To Top