ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Ισπανός έχει ανάγκη από “ανάσες” και ο Αναστόπουλος τον… στέλνει στον πάγκο

Αποκτήθηκε για να επωφεληθεί ο φετινός Άρης από την ποιότητα του και την εμπειρία του και μέχρι στιγμής το έχει εκμεταλλευτεί στο έπακρο…

 

Η παρουσία του σε αυτές τις πρώτες 9 αγωνιστικές χρίζει ιδιαίτερης μνείας. Ο Ραούλ Μπράβο παίζει όσο χρειάζεται, προτάσσοντας κυρίως την εμπειρία του, έχοντας ήδη στην πλάτη του οκτώ 90λεπτα, όσα και τα παιχνίδια που έχει δώσει ο Άρης!

Ποιος θα το περίμενε για έναν 34χρονο ποδοσφαιριστή, του οποίου οι παραστάσεις από την ποδοσφαιρική του καριέρα είναι παγκοσμίου επιπέδου, ότι θα έβρισκε το κίνητρο να είναι τόσο ανταγωνιστικός, σε μία πρωτόγνωρη για τον ίδιο κατηγορία.

Το μέγεθος, όμως, του Άρη είναι αυτό που τον εξιτάρει και τον ωθεί στο να δίνει τον καλύτερό του εαυτό, είτε ως στόπερ, είτε ως αριστερός μπακ, θέσεις στις οποίες έχει αγωνιστεί μέχρι τώρα.

Ήταν αναμενόμενο όμως πως κάποια στιγμή θα εμφάνιζε συμπτώματα κόπωσης. Προφυλάχθηκε από την χθεσινή προπόνηση, ενώ από τη στιγμή που επιστρέφει ο Νίκος Τσουμάνης στο αριστερό άκρο της άμυνας και ο Χρήστος Ιντζίδης έχει προσαρμοστεί σε μεγάλο βαθμό, ήρθε η ώρα του Ισπανού να… χαλαρώσει.

Ο Νίκος Αναστόπουλος αναγνωρίζει την προσπάθεια που κατέβαλλε όλο αυτό το διάστημα και παρότι είχε καιρό τώρα στο μυαλό του να του δώσει “ανάσες” οι συγκυρίες δεν του το επέτρεψαν. Μέχρι τώρα όμως, καθώς ο Ραούλ Μπράβο αναμένεται να ξεκουραστεί στο ερχόμενο παιχνίδι με τον Γάζωρο στο Σιδηρόκαστρο…   

 

To Top