“Ντόπες” από τη διοίκηση – Λαμπριάκος: “Χωρίς φόβο και με πάθος για τον κόσμο του Άρη”!

Το βάρος στον ψυχολογικό τομέα ρίχνουν στον Άρη, τη στιγμή που η ομάδα ετοιμάζεται για το δεύτερο ντέρμπι του πρωταθλήματος, το πρώτο της Θεσσαλονίκης. Κόντρα στον ΠΑΟΚ, όπως σε κάθε τέτοιο παιχνίδι χρειάζεται πέρα από τις όποιες αγωνιστικές αρετές, μετράνε πολύ το πάθος και η καλή ψυχολογία… Κι αυτό το ξέρουν καλά οι κίτρινοι.

Στη σημερινή προπόνηση που έγινε υπό το φως των προβολέων στο Νέρο Ρύσιο παραβρέθηκε σύσσωμη η διοικούσα επιτροπή, προκειμένου να τονώσει την αυτοπεποίθηση των παικτών. Ζαμπέτας, Κατσιαούνης, Λαμπριάκος και Στεφανίδης, έστειλαν το μήνυμα στην ομάδα ενόψει του αγώνα της Κυριακής.

Από πλευράς διοικούσας μίλησε ο Σταύρος Λαμπριάκος, ο οποίος γνωρίζει καλά την νοοτροπία των αποδυτηρίων και έχει πρόσφατη εμπειρία από ένα ΠΑΟΚ-Άρης. Ο Λαμπριάκος τόνισε ότι: “Είναι ένα παιχνίδι με ιδιαιτερότητες, σε κάθε παιχνίδι μετράνε οι τρεις βαθμοί και πέρα από αυτούς, όταν θα τους κατακτήσουμε, την Δευτέρα, την επόμενη μέρα θα καταλάβετε τι σημαίνει η νίκη σε ένα τέτοιο παιχνίδι”.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του προς τους παίκτες ο Λαμπριάκος υπογράμμισε ότι: “Δεν χωράει φόβος ή αδράνεια σε τέτοια παιχνίδια, αλλά πάθος και καθαρό μυαλό. Κλείστε τα αυτιά σας σε όσα θα λέγονται γύρω σας από την κερκίδα και μπείτε να κερδίσετε το παιχνίδι για σας, για τη φανέλα, για να δώσουμε χαρά στον κόσμο του Άρη”.

Στον τομέα της ψυχολογίας έριξε το βάρος στις τελευταίες προπονήσεις και ο Μάκης Κατσαβάκης και το τεχνικό τιμ, κάνοντας πολλή δουλειά, γνωρίζοντας, άλλωστε, ότι ο φετινός Άρης αποτελείται από νέα παιδιά που θα μπουν στη «μάχη» ενός τέτοιου αγώνα για πρώτη φορά.

Μέσα από ομιλίες του ο Κατσαβάκης επιδιώκει το αυτονόητο: ανύψωση ηθικού και την ψυχολογική προετοιμασία των παικτών, ειδικά των… «πρωτάρηδων», οι οποίοι για πρώτη φορά θα κληθούν να δείξουν τις δυνάμεις τους, σε αγωνιστικό, αλλά και σε ψυχολογικό επίπεδο σε ένα ντέρμπι όπου το πάθος ξεχειλίζει σε… χορτάρι και κερκίδες.

To Top