Φιλική νίκη για τις γυναίκες, σκόραρε η Κώττα!

Φιλική νίκη επί του Μέντεκα Καλαμαριάς με σκορ 1-0 πέτυχε η γυναικεία ομάδα του Άρη στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το πρωτάθλημα που ξεκινάει σε λίγες μέρες. Σκόρερ για τις κίτρινες ήταν η Ναταλία Κώττα.

Όπως ενημέρωσε ο Ερασιτέχνης Άρης “στο πλαίσιο της καλύτερης προετοιμασίας της, η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Άρη νίκησε στο χθεσινό φιλικό με 1-0 τον Μέντεκα Καλαμαριάς, με τις δύο ομάδες να είναι ισόπαλες (0-0) στο ημίχρονο.

Σκόρερ για τις «κίτρινες» ήταν η Ναταλία Κώττα στο 52΄, ενώ η ίδια παίκτρια είχε στο 27΄ δοκάρι, μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Ωστόσο, αυτές δεν ήταν οι μοναδικές ευκαιρίες για τον Άρη, καθώς στο 33′ η Τερζοπούλου έχασε σημαντική ευκαιρία, όταν με κεφαλιά, μετά από κόρνερ της Χουτουριάδου, δεν μπόρεσε να νικήσει την αντίπαλη τερματοφύλακα. Επίσης, τρία λεπτά αργότερα (36΄), η Κώττα βγήκε τετ α τετ μετά από σέντρα της Μαντατζή, αλλά απέκρουσε η αντίπαλος τερματοφύλακας, ενώ και η Διονυσάτου, από την πλευρά της, δεν μπόρεσε να κάνει το 2-0 στο 69΄, όταν αστόχησε σε πλασέ από κοντινή απόσταση.

ΑΡΗΣ (Θωμαΐδης): Φωτιάδου (62′ Κυργιάκη), Xoυτουριάδου (63′ Kυριαζίδη), Παπαδοπούλου (52′ Βουτσά), Γρηγοριάδου (41′ Αναστασιάδου), Κηπουρού (36′ Χυτούδη), Λαγούδη (56′ Πάντσεβα), Γκόγκα (36′ Κολλήγα), Μαντατζή (63′ Χαχαμίδου), Λαγουμτζή (41′ Kεχαγιά), Τερζοπούλου, Κώττα(64′ Διονυσάτου)”.

 

To Top