“Πάμε Τούμπα για το διπλό” από το Aris Sports Cafe και τη μπυραρία!

Το ντέρμπι της Τούμπας, οι… σοφοί της αστυνομίας αποφάσισαν να μην τον δουν από το γήπεδο οι φίλαθλοι του Άρη, αλλά έχουν γνώση οι φύλακες… Aris Sports Cafe και το Beer FC 1914 θα είναι ανοικτά με διευρυμένο ωράριο την Κυριακή ώστε να υποδεχθούν με μεγαλύτερη άνεση τους φιλάθλους του Άρη ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ “τα ανανεωμένα ARIS SPORTS CAFE και BEER F.C. 1914 στο Κλεάνθης Βικελίδης θα είναι ανοικτά και με διευρυμένο ωράριο το Σαββατοκύριακο, όπου οι φίλοι του ΑΡΗ, θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν φυσικά τον αγώνα της Κυριακής με τον Π.Α.Ο.Κ. (20:30), καθώς και τα υπόλοιπα παιχνίδια της Super League, αλλά και τα σημαντικότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Στο ARIS SPORTS CAFE οι φίλοι της ομάδας μπορούν να απολαύσουν τα παιχνίδια μέσα από τις καινούργιες τηλεοράσεις τελευταίας τεχνολογίας που τοποθετήθηκαν, όπως και στο BEER F.C. 1914, απολαμβάνοντας παράλληλα την μπύρα τους, επιλέγοντας μέσα από μια νέα μεγάλη γκάμα προϊόντων.

Ραντεβού, λοιπόν, για μια ακόμη φορά στο ARIS SPORTS CAFE και στο BEER F.C. 1914 για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί τη νίκη της ομάδας μας”.

 

To Top