ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

«Δείχνουμε την Κυριακή την μαγκιά μας και τελειώνουμε οριστικά…»

Πρωινό χαλάρωμα περιελάμβανε το χθεσινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Άρη, καθώς όσοι αγωνίστηκαν έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague; 

Πριν την έναρξη του προγράμματος, ο Παύλος Μυροφορίδης, μίλησε στους παίκτες του Άρη για το ματς με τον Παναιγιάλειο, αλλά και γι αυτό που ακολουθεί με τον Απόλλωνα Kαλαμαριάς. Ο τεχνικός διευθυντής των «κιτρινόμαυρων», στάθηκε αρχικά στην εικόνα της ομάδας, τονίζοντας:

«Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Χωρίς να παίξουμε εντυπωσιακά πήραμε μία μεγάλη σε έκταση νίκη. Δεν ήμασταν καλοί, αλλά τα καταφέραμε. Στο Ηράκλειο παίξαμε εξαιρετικά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεχθήκαμε ένα γκολ στο τέλος και ένα μόλις ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί σε έναν αγώνα».

Όσον αφορά την επικείμενη αναμέτρηση με τον Απόλλωνα στην Καλαμαριά, ο Κοζανίτης τεχνικός διευθυντής, επεσήμανε: «Πρέπει από εδώ και στο εξής να προετοιμαστούμε κατάλληλα για την Κυριακή. Ξεκουραστείτε και από Τετάρτη τα κεφάλια μέσα. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο το ματς. Αίμα και άμμος! Θα είναι ένα δυνατό ματς, το περιμένουν πως και πως. Εμείς πρέπει να δείξουμε κι εκεί την μαγκιά μας και να τελειώσουμε την άνοδο, αν όχι την Κυριακή, να πάρουμε τη νίκη για να το τελειώσουμε οριστικά με τον Απόλλωνα Λάρισας. Και πάλι συγχαρητήρια για την εμφάνισή σας και την ευρεία νίκη με τον Παναιγιάλειο».

To Top