ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ντόστανιτς: “Μίλησα με Μυροφορίδη, δεν τέλειωσε τίποτα, μεγάλη ομάδα ο Άρης”

Επιβεβαίωσε ο Ράτκο Ντόστανιτς τις πληροφορίες που έκαναν λόγο ότι είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Άρη ώστε να αναλάβει την τεχνική του ηγεσία.

Ο προπονητής ανέφερε ότι μίλησε με την πλευρά των «κίτρινων» και τόνισε ότι δεν έρθει σε συμφωνία με τη διοίκηση του συλλόγου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Arena fm:

«Μιλήσαμε με τον κύριο Μυροφορίδη, αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα. Δεν μπορώ να πω κάτι. Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα, με μεγάλο κόσμο και ο καθένας θέλει να δουλέψει εκεί.

Ο Άρης έχει καλή ομάδα αλλά η κατηγορία είναι δύσκολη. Όλοι οι οπαδοί θέλουν να κερδίζει η ομάδα και να βλέπουν και θέαμα. Δεν είναι εύκολο αυτό. Ελπίζω να κάνουμε καλή δουλειά. Ο Καρυπίδης με ξέρει καλά, τον ξέρω κι εγώ ποιος είναι. Ένα είναι σίγουρο, ότι ο Καρυπίδης θα κάνει καλή ομάδα.

Με αρκετούς παίκτες συνεργαστήκαμε στη Βέροια. Τώρα πρέπει να τελειώσει το θέμα και μετά θα μπορώ να πω περισσότερα. Δε θέλω να κάνω… μάρκετινγκ. Πρώτα να τελειώσει η δουλειά και μετά θα πούμε όσα θέλετε…»

Και στο “Μετρόπολις”:

«Δεν έκλεισα ακόμη στον Άρη. Μιλάω και περιμένω ακόμη κάποια πράγματα. Ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα που κουβαλάει αρκετό κόσμο πίσω του που θέλει να τον δουν όχι απλά στη Super League, αλλά στην Ευρώπη. Θέλω να δουλέψω στον Άρη, θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για μένα και πιστεύω πως μπορούμε να πετύχουμε πράγματα στον Άρη. Δεν είναι για μένα το οικονομικό πρώτο μέλημα, αλλά το αθλητικό κίνητρο να ανεβάσουμε τον Άρη στη Super League», τόνισε, ενώ ερωτηθείς για το πότε θα υπάρξει οριστική εξέλιξη απάντησε:

«Αυτό είναι θέμα του προέδρου και του τεχνικού διευθυντή κ. Μυροφορίδη, οι οποίοι θα πάρουν και την απόφαση».

To Top