Ξέσπασμα παικτών: “Μακάρι να παίζαμε σε… μια ώρα με τον Πλατανιά!”

Ο απίθανος Βοσκάκης έχει σφυρίξει τη λήξη στη Βέροια. Οι παίκτες του Άρη δεν ξέρουν πώς να αντιδράσουν. Να πανηγυρίσουν; Να βρίσουν; Να διαμαρτυρηθούν; Τι απ’ όλα να κάνουν;

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

Με τη λήξη του αγώνα οι παίκτες κατευθύνονται στην κερκίδα και χειροκροτούν τους οπαδούς τους για τη συμπαράσταση, ενώ στη συνέχεια πηγαίνουν στα αποδυτήρια.

Φωνές, αγκαλιές, αλλά κι απελπισία είναι οι εικόνες που κυριαρχούν…

«Δεν μας θέλουν», είναι η ατάκα που βγαίνει προς τα έξω. Οι ποδοσφαιριστές του Άρη ξεσπάνε ο ένας στον άλλον ουσιαστικά και διαπιστώνουν ότι υπάρχει κλίμα επίθεσης στην ομάδα.

Δεν είναι μόνο τα σημερινά οφθαλμοφανέστατα και κατά συρροή εγκλήματα του Βοσκάκη. Είναι τα πέναλτι στην Ξάνθη, το πέναλτι στη Ριζούπολη, το γκολ της Καλλονής στο Χαριλάου και όλα τους βαθμοί. Κι αν οι ίδιοι σήμερα κέρδισαν και τη διαιτησία, είναι βέβαιο πως με ανάλογη αντιμετώπιση σε κάποιο άλλο ματς θα λυγίσουν…

Όλοι μαζί λοιπόν θα σκεφτούν για το αν σαν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές θα αντιδράσουν κι αν θα προβούν σε κάποια ανακοίνωση επίσημη και μαζική.

Παράλληλα αν κανείς τους έβλεπε μετά τη λήξη του αγώνα θα αντιλαμβανόταν στο 100% την ψύχωση και το πάθος που έχουν και το πόσο έχουν δεθεί με όλη την κατάσταση. Όπως άλλωστε είπε και ένας εξ’ αυτών βγαίνοντας από τα αποδυτήρια: «Μακάρι να παίζαμε σε μία ώρα με τον Πλατανιά!».



To Top