Χωρίς κατηγορία

Ο έλεγχος του PRESSARIS: Ουντότζι, Έλσνερ και Ηρακλής με… ρόπαλα!

 Ο Άρης πήρε το δεύτερο συνεχόμενο διπλό, μαζί και βαθιά βαθμολογική ανάσα. Ουντότζι, Έλσνερ και Ηρακλής πήραν… ρόπαλα και απέδειξαν τι σημαίνει “θεός του πολέμου”!

Αυτή είναι η κριτική “ένας προς έναν” από τον αγώνα της Βέροιας.

ΔΙΟΥΔΗΣ  7

Σταθερός, με αυτοπεποίθηση δεν είχε προβλήματα επί της ουσίας. Όταν χρειάστηκε (απ)έδειξε γιατί είναι ο… αυριανός τερματοφύλακας της Εθνικής.

ΨΥΧΟΓΙΟΣ   7

Προφανώς και μετά τη σημερινή εμφάνιση έχει πει στον… φροντιστή της ομάδας να του κρατάει τη φανέλα του… βασικού! Την δικαιούται. Ουσία, πάθος στο παιχνίδι και αθόρυβη δουλειά. Η “κούρσα” που έκανε κάποια στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο, δείχνει το πάθος του και ότι μπορεί να δώσει ενέργεια και επιθετικά.

ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ   7

Βγήκε από το “ψυγείο” κι έδειξε “καυτός”, ότι αποτελεί μια σημαντική μονάδα για τον Άρη. Στα πρώτα λεπτά έψαχνε μοιραία τα πατήματά του. Άλλωστε είχε να φορέσει φανέλα βασικού από τον Απρίλιο. Βοήθησε όσο περνούσε ο χρόνος.

ΕΛΣΝΕΡ 8

Για τους… όψιμους παντογνώστες ήταν απλά καλός. Για όσους τον πίστεψαν από την αρχή η απόδοσή του ήταν απλά μια δικαίωση της ποιότητας και της ηρεμίας που δίνει σε όλη την άμυνα του Άρη. Εκ των κορυφαίων του Άρη έκανε τους βιαστικούς που τον έβγαλαν “παλτό”, να τους πιάνει “κρύος ιδρώτας”!

ΠΟΥΛΙΔΟ 7

Στο πρώτο ημίχρονο έχασε κάποιες μονομαχίες. Στο δεύτερο “απέδειξε” γιατί είναι ο αρχηγός του Άρη! “Αλητεία” εις βάρος του, η δεύτερη κίτρινη-φάντασμα. Είναι ήρωας που δεν αντέδρασε.

ΗΡΑΚΛΗΣ 8

Στο βιογραφικό του θα πρέπει να μνημονεύει τον Μιλίνκοβιτς γιατί του βρήκε τη θέση που (τελικά όπως αποδείχθηκε) ήταν αυτή που μπορεί να βοηθήσει. “Εξάρι” με όλη τη σημασία της ποδοσφαιρικής έννοιας. “Σκούπα” και πολύτιμο “εργαλείο”!

ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ 6

Προσπάθησε, έκανε λάθη τα περισσότερα από τους συμπαίκτες του… Ξεχείλιζε από πάθος, αλλά θα μπορούσε να κάνει πολλά περισσότερα. Τον αδίκησε ο διαιτητής (δεν ήταν ο μόνος) στη φάση της κόκκινης.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 7

Επανήλθε από τραυματισμό, είχε πάθος, όρεξη, βοηθώντας επιθετικά. Φανερή η απουσία του, αν και θα μπορούσε να είχε σκοράρει με το σουτ στο πρώτο μέρος κι όλα θα ήταν διαφορετικά.

ΙΜΠΕΧ 6

Τελικά αυτός ο… “άχρηστος” (όπως έσπευσαν να τον χαρακτηρίσουν αρκετοί) δείχνει να έχει ποιότητα. Συγκεκριμένη ποδοσφαιρική οντότητα, δεν “πρόδιδε” την μπάλα, έχει αίσθηση του χώρου. Φυσικά και τον χρειάζεται ο Άρης, ακόμη καλύτερο και σε πιο δημιουργικό ρόλο. Κάθε μέρα που περνάει είναι υπέρ του.

ΟΥΝΤΟΤΖΙ 9

Μικρός το δέμας, μεγάλος σε ποδοσφαιρική αξία. Ο Ουντότζι τι άλλο να κάνει; Κράτησε την ομάδα στα πόδια του, τα έβαλε στη… φωτιά, πήρε προσπάθειες στα δύσκολα και έδειξε ότι είναι ηγέτης. Α! Έβαλε και το μοναδικό και  νικητήριο γκολ με κεφαλιά. Ο κορυφαίος του γηπέδου.

ΤΑΤΟΣ 7 

“Έφαγε” πολλές κλωτσιές, αλλά προσπάθησε να μοιράσει παιχνίδι. Από τα πόδια του ήρθε το κόρνερ και το γκολ του Ουντότζι. Δείχνει αγχωμένος. Όταν απελευθερωθεί θα ανέβει ακόμη περισσότερο όλος ο Άρης.

ΑΓΚΑΝΘΟ 6

Μπήκε στο δεύτερο μέρος, “γέμισε” ποιότητα και “μυαλό” και είδε τον διαιτητή (Βοσκάκη) να “παίζει” με το… ψωμί του! Άδικη 100% η κόκκινη.

ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ  6

Το… πουλέν της κιτρινόμαυρης κερκίδας είχε μεν πάθος, αλλά έμεινε από δυνάμεις. Σε μια κόντρα επίθεση έδειξε έλλειψη καθαρού μυαλού και γενικά ότι έχασε το ρυθμό του. Είναι φανερό ότι θα γράψει σημαντική ποδοσφαιρική ιστορια στον Άρη, αρκεί να μην παρασυρθεί.

ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ  7

Μπήκε με ειδική αποστολή και τα κατάφερε. Δεν μπήκε για να σκοράρει, αλλά για να βάλει… πλάτη. Και το έκανε!

BEΡΟΙΑ

Μέτρια ομάδα, αξίζει να είναι στις τελευταίες θέσεις. Δεν απείλησε ουσιαστικά τον Άρη και αν δεν είχε τον Βοσκάκη, θα κατέγραφε πολύ δύσκολες ώρες.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Για τον Βοσκάκη χρησιμοποιήσαμε ολόκληρο το… πληκτρολόγιο για τα αίσχη του. Μπορείτε να διαβάσετε τις άλλες αναρτησεις. Μια μόνο απορία: με τι συνείδηση θα κοιμηθεί σήμερα;

 

 

 

To Top