Ξέσπασμα Σπυρίδων στο PRESSARIS: «Ο Γολγοθάς του Άρη συνεχίζεται» (photos)

Από την ημέρα της παραίτησής του, η οποία δεν έγινε (τότε) δεκτή από το δ.σ. της ΠΑΕ Άρης, ο Άγγελος Σπυρίδων επέλεξε τον δρόμο της σιωπής. Αρκετές βδομάδες μετά, ξέσπασε με τις δηλώσεις του στο PRESSARIS.

Γράψε GALIS και στείλε στο 54911 για να βρεθείς στην γιορτή του Νίκου Γκάλη

Συναντήσαμε τον παλαίμαχο άσο του Άρη και μέχρι πρόσφατα υπεύθυνο του αγωνιστικού, στο περιθώριο της εκδήλωσης για το φιλικό παιχνίδι που θα γίνει με αφορμή τη γενοκτονία των Ποντίων. Δίπλα του ο πρόεδρος των βετεράνων του Άρη Γιάννης Βένος.

Ήταν φανερά προβληματισμένος, αν και όπως μας είπε: «Είμαι χαρούμενος για τη σωτηρία της ομάδας. Ανακουφιστήκαμε όλοι όσοι αγαπάμε την ομάδα και τρέξαμε αυτό το διάστημα για να σωθεί. Αφήσαμε σπίτια και οικογένειες για να είμαστε κοντά στον Άρη και σε αυτά τα παιδιά που σήκωσαν το βάρος της φανέλας φέτος. Τουλάχιστον στο τέλος ήρθε η παραμονή και γλιτώσαμε τη διάλυση».

Στην ερώτηση: «αν ο Γολγοθάς του Άρη έχει πάρει τέλος», το πρόσωπό του συννέφιασε. Μας είπε: «Όχι, ο Γολγοθάς του Άρη συνεχίζεται για τον απλούστατο λόγο, ότι υπάρχουν πάρα πολλά χρέη στην πλάτη του συλλόγου που θα καθιστούν δύσκολη και ασφυκτική την πορεία του για τα επόμενα 5-6 χρόνια. Η αγωνιστική σωτηρία ήταν η ανακούφιση για όλους μας, αλλά υπάρχουν πολλά προβλήματα στο οικονομικό κομμάτι».

Σχετικά με το αν βλέπει λύση μας είπε: «Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Εάν μείνουν ενωμένοι όλοι στον Άρη θα μπορεί να προχωρήσει ο σύλλογος, αλλά το ζητούμενο είναι να έρθει ένας άνθρωπος, ένας επιχειρηματίας, ένας επενδυτής για να δώσει χρήματα, λύσεις, να ξεκολλήσει τον Άρη από τη δύσκολη θέση του. Διαφορετικά θα παλεύουμε κάθε χρόνο με τα χρέη και τα προβλήματα».

Όσο για τη δική του στάση της σιωπής, όλο αυτό το διάστημα, τόνισε: «Είμαι πικραμένος από τη στάση συγκεκριμένων ανθρώπων. Δεν περίμενα τέτοια συμπεριφορά. Έμαθα να είμαι ντόμπρος και να παλεύω για το καλό του Άρη, χωρίς προσωπικό όφελος… Μήπως ξεχνάνε ότι φύγαμε ξημερώματα από τη Βέροια για να κυλήσουν όλα ομαλά και να μην μπει σε περιπέτειες η ομάδα;».

To Top