Σούμποτιτς: “Το ψωμί που τρώω ακόμα και σήμερα το οφείλω στον Νικ!”

Ο Λευτέρης Σούμποτιτς οριστικοποίησε την παρουσία του στην τιμητική εκδήλωση για τον Νίκο Γκάλη, καθώς η ομάδα του στον Λίβανο δεν θα έχει υποχρεώσεις στις 7 Μαϊου! Ο ίδιος με δηλώσεις που έκανε υπογράμμισε πως οφείλει πολλά στον Νίκο Γκάλη και την συνύπαρξή τους στον Αυτοκράτορα Άρη!

Γράψε GALIS και στείλε στο 54911 για να βρεθείς στην γιορτή του Νίκου Γκάλη

Οι δηλώσεις του Λευτέρη Σούμποτιτς στον “Αρένα 89,4″:

Για το φιλικό προς τιμήν του Γκάλη και την παρουσία του σε αυτό: «Ναι, θα είμαι εκεί. Δεν χρειάζεται να πω τίποτα για τον Νικ. Ακόμη και σήμερα που τρώω ψωμί από το μπάσκετ ως προπονητής, το οφείλω κατά πολύ στον Γκάλη. Μπορεί να μην ερχόμουν ποτέ στον Άρη, να μην είχα αυτή την καριέρα και την πορεία”.

Για τη διαμάχη που έχει με την πρώην ηγεσία του Super 3: «Δεν το άφησα και ούτε πρόκειται να το αφήσω. Με ενημέρωσε ο δικηγόρος μου πως σύντομα θα έχουμε εξελίξεις και αυτοί που με κατηγορούσαν, δε θα αφήσω να λερώσουν το όνομα μου. Όλοι αυτοί οι παλικαράδες που έγραφαν ψέματα για μένα, θα βρεθούμε και θα τα πούμε στο δικαστήριο. Όπου κι αν δούλεψα, Ηρακλή, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, παντού, έλεγα πως ήμουν Αρειανός. Ποτέ δεν το έκρυψα».

Για το πώς είχε έρθει την τελευταία φορά στην ομάδα πρόπερσι: «Πρώτα από όλα με είχε πάρει τηλέφωνο ο Παναγιώτης Καπάζογλου, ήταν σε πολύ δύσκολη θέση η ομάδα και εγώ αρνήθηκα. Έχασε και το επόμενο παιχνίδι ο Άρης, ήταν πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα και στα οικονομικά. Από εκεί και πέρα με πήρε τηλέφωνο και ο Γιάννης ο Δαμιανίδης, συμφωνήσαμε, ήρθα στο αεροδρόμιο και άρχισα να μαθαίνω για τις ανακοινώσεις και τις αντιδράσεις».

Για το γεγονός πως θα βρεθεί πάλι με παλιούς συμπαίκτες του αλλά και άλλες δόξες του μπάσκετ εκείνης της εποχής: «Χαίρομαι πάρα πολύ. Και μετά το Νίκο, που είναι ο πρώτος που πρέπει να τιμηθεί, πρέπει να γίνει εκδήλωση και για άλλους παίκτες. Εύχομαι ο Άρης να βρει το δρόμο του και την παλιά του δόξα και να μην αφήσει την τύχη σε αυτούς που θέλουν να έχουν μόνο προσωπικό όφελος από την ομάδα και να μη διώχνει τα παιδιά της από κοντά της».

Για τον ποδοσφαιρικό Άρη και την σωτηρία του: «Ναι, ναι. Είδα και το ματς με τον Ατρόμητο και χάρηκα πάρα πολύ. Παρακολουθώ και γυναικείο μπάσκετ και γυναικείο βόλεϊ, δεν είναι μόνο μπάσκετ ο Άρης. Είναι και το ποδόσφαιρο, που εγώ όσο έπαιζα στον Άρη πήγαινα και στο Χαριλάου και παρακολουθούσα την ομάδα».

Για τη νυν διοίκηση της ΚΑΕ Άρης και το έργο της: «Σίγουρα, σε όλη την Ευρώπη είναι δύσκολα τα πράγματα. Η διοίκηση που υπάρχει τώρα σίγουρα έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα αλλά φαίνεται πως βαδίζει στο σωστό δρόμο και κάνει καλή δουλειά. Μακάρι να συνεχίσει έτσι, πιστεύω πως πολύ εύκολα μπορεί να αποκτήσει πάλι τη δυναμική και την αίγλη του παρελθόντος ο Άρης!»

 

To Top