Ξανά ατομικό πρόγραμμα για τέσσερις

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και στην σημερινή προπόνηση οι τραυματίες Νέρι Καστίγιο, Νοέ Ακόστα, Γιάννης Γιαννιώτας, αλλά και ο Μίσελ Γκαρμπίνι, όπως ακριβώς είχε συμβεί και χθες.

Η έλλειψη επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων το προσεχές Σαββατοκύριακο θα αποδειχθεί «βάλσαμο» για τους παίκτες που τραυματίστηκαν στο ντέρμπι της Τούμπας και κατά τα φαινόμενα θα προλάβουν να αποθεραπευτούν έγκαιρα για το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Σ’ αυτούς συμπεριλαμβάνονται οι Καστίγιο και Ακόστα, που έχουν υποστεί θλάση πρώτου βαθμού και αναμένεται να μείνουν συνολικά 7 έως 10 μέρες εκτός δράσης, καθώς και ο Γιαννιώτας, ο οποίος έχει αιμάτωμα στην ποδοκνημική και αναμένεται να επιστρέψει λίγο νωρίτερα. Οι τρεις παραπάνω ακολούθησαν και σήμερα ατομικό πρόγραμμα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.

Το ίδιο συνέβη και με τον Μίσελ Γκαρμπίνι, που προπονήθηκε πιο χαλαρά για προληπτικούς λόγους, λόγω ενός σφιξίματος στους προσαγωγούς. Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ έχει άλλωστε αδιάλειπτη παρουσία στους φετινούς αγώνες πρωταθλήματος και είναι λογικό να χρειάζεται προσοχή στη διαχείριση των δυνάμεών του από εδώ και πέρα, ενόψει της τελικής ευθείας της σεζόν.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top