Συνάντηση με Βενιζέλο – Γερουλάνο για εφορία και ΟΠΑΠ, «παρών» και ο Άρης

Αντιπροσωπεία πέντε ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας -στην οποία θα συμμετέχει και εκπρόσωπος του Άρη- θα συναντηθεί προσεχώς με τους υπουργούς Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο και Πολιτισμού Παύλο Γερουλάνο, προκειμένου να συζητηθεί η ρύθμιση των χρεών προς την εφορία, καθώς και η χορηγία του ΟΠΑΠ, αντίστοιχα. Αυτό αποφάσισε η Λίγκα στην κρίσιμη σημερινή της συνεδρίαση, στην οποία τους «κίτρινους» εκπροσώπησαν οι Δημήτρης Σαρρής και Γιάννης Κόντης.

Ο αντιπρόεδρος και ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης συμμετείχαν στην συνεδρίαση του δ. σ. της Σούπερ Λίγκας στην Αθήνα, στην οποία κρίθηκε απαραίτητη η συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών και του Υπουργείου Πολιτισμού. Στην συνάντηση αυτή θα συμμετάσχουν ο πρόεδρος του συνεταιρισμού, Απόστολος Παπουτσάκης, καθώς και οι εκπρόσωποι πέντε ΠΑΕ, που θα είναι ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, ο Άρης, ο ΠΑΟΚ και ο ΟΦΗ.

Αντικείμενο του ραντεβού με τους Ευάγγελο Βενιζέλο και Παύλο Γερουλάνο θα είναι η άμεση εξεύρεση λύσης σε δύο «καυτά» ζητήματα: Αφενός να οριστικοποιηθεί η χορηγία του ΟΠΑΠ, που ήταν και μία και από τις αφορμές για την αναβολή της 23ης αγωνιστικής, αφετέρου να «περάσει» ένας ευνοϊκότερος διακανονισμός των χρεών των ΠΑΕ προς την εφορία, με επιμήκυνση των δόσεων.

Η σχετική ανακοίνωση της Λίγκας αναφέρει:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League κατά τη σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:

Εξουσιοδότησε τον πρόεδρο του Δ.Σ. και επιτροπή αποτελούμενη από εκπροσώπους των ΠΑΕ-Μελών ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, ΑΡΗ και ΟΦΗ να συναντηθούν άμεσα με τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας σε ανώτατο επίπεδο, προκειμένου να συζητηθούν τα ακόλουθα ζητήματα:
1) Ρύθμιση φορολογικών θεμάτων.
2) Οριστικοποίηση σύμβασης ανταποδοτικής χορηγίας με την ΟΠΑΠ Α.Ε.».

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top