Ξανά εκτός εθνικής Μεξικού ο Καστίγιο

Οκτώ «λεγεωνάριους» κάλεσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Μεξικού για τους πρώτους προκριματικούς αγώνες του Μουντιάλ 2014, αλλά το όνομα του Νέρι Καστίγιο απουσίαζε από τη λίστα, για άλλη μια φορά.

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Ο Χοσέ Μανουέλ Ντε Λα Τόρε έστειλε τις προσκλήσεις στους παίκτες που αγωνίζονται εκτός Μεξικού, χωρίς όμως να συμπεριλάβει στα πλάνα του τον επιθετικό του Άρη, για τον οποίο η πολυπόθητη επιστροφή στην εθνική ομάδα θα πρέπει να περιμένει.

Η «Τρι» θα ξεκινήσει την πορεία της στα προκριματικά του Μουντιάλ τον ερχόμενο μήνα, παίζοντας εντός έδρας με τη Γουιάνα (08/06) και εκτός έδρας με το Ελ Σαλβαδόρ (12/06), ενώ θα προηγηθούν τρεις φιλικοί αγώνες προετοιμασίας, κόντρα σε Ουαλία, Βοσνία και Βραζιλία.

Οι «λεγεωνάριοι» που κλήθηκαν στην εθνική Μεξικού ενόψει αυτών των παιχνιδιών ήταν οι εξής οκτώ: Ράφα Μάρκες (Ρεντ Μπουλς, ΗΠΑ), Αντρές Γκουαρδάδο (Λα Κορούνια, Ισπανία), Τζιοβάνι Ντος Σάντος (Τότεναμ, Αγγλία), Έκτορ Μορένο (Εσπανιόλ, Ισπανία), Γκιγέρμο Οτσόα (Αζαξιό, Γαλλία), Πάμπλο Μπαρέρα (Σαραγόσα, Ισπανία) και Φρανσίσκο Ροντρίγκες (Στουτγάρδη, Γερμανία).

Εκτός λίστας έμειναν επίσης, εκτός του Καστίγιο, ο Εφραΐν Χουάρες της Σέλτικ, καθώς και ο Κάρλος Βέλα της Ρεάλ Σοσιεδάδ, ωστόσο ο τελευταίος εξαιρέθηκε με δική του επιθυμία.

To Top