Ξανά μαζί στο ίδιο τραπέζι διοικούντες και Αγγέλου

Ο Βαγγέλης Αγγέλου αναμενόταν περίπου τα μεσάνυχτα χθες στην Θεσσαλονίκη από την Αθήνα. Στη διάρκεια της ημέρας θα ξεκινήσει ο δεύτερος κύκλος συζητήσεων μεταξύ του Έλληνα τεχνικού και του Άρη. Καμία διαφοροποίηση στην πρόταση των κίτρινων, αναμένεται τι θα πει ο Αγγέλου στους διοικούντες.

Αυτό που δήλωσε χθες ο Λευτέρης Αρβανίτης είναι μια πραγματικότητα. Ο Άρης έκανε την καλύτερη δυνατή πρόταση που θα μπορούσε να κάνει στον Αγγέλου. Αν ο Έλληνας τεχνικός εξακολουθεί να έχει διαφορετικές απαιτήσεις ή άλλες προτάσεις προφανώς και θα τις αναφέρει στις συζητήσεις που θα έχει με τους ανθρώπους των κίτρινων.

Αυτό που θα τονιστεί από την πλευρά της διοίκησης είναι ότι θα πρέπει να απαντήσει άμεσα ο Αγγέλου αν αποδέχεται ή όχι την πρόταση που έχει στα χέρια του. Οι άνθρωποι του Άρη δεν θέλουν να περιμένουν. Θεωρούν ότι θα πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα τον σχεδιασμό της ομάδας τους για την επόμενη χρονιά, θέλουν να το κάνουν αυτό με τον Αγγέλου, αν όχι όμως θα πρέπει εγκαίρως να γνωρίζουν την απόφαση του Έλληνα τεχνικού για να προχωρήσουν παρακάτω.

 

To Top