Τα “σοφά” λόγια του Αγγέλου για τους “συμπαίκτες”

Μια μέρα πριν φύγει ο Βαγγέλης Αγγέλου για την Αθήνα, την περασμένη βδομάδα, είχε πει κάτι πολύ σημαντικό για την διοίκηση του Άρη, το οποίο αφορά τις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων που βρίσκονται εκεί και αποφασίζουν.

Σε ερώτηση του PRESSARIS για το τι μέλλει γενέσθαι με το θέμα της παραμονής του είχε τονίσει τότε πως “το θέμα δεν είναι ούτε ο Αγγέλου, ούτε ο Βεζένκοφ, ούτε κανένα πρόσωπο. Το θέμα είναι να γίνει αυτή η διοίκηση ομάδα, να είναι καλοί συμπαίκτες ο ένας με τον άλλον, όπως έγινε μέσα στη χρονιά με τους παίκτες μας, όπως ο Πάσαλιτς έγινε με τον Βεργίνη για παράδειγμα. Σε αυτό το κομμάτι χρειάζεται υπομονή, αλλά και στήριξη από τον κόσμο, που πρέπει να αντιληφθεί την κατάσταση και την προσπάθεια που γίνεται”.

Υπάρχουν πράγματα που συμβαίνουν – ειδικά τις τελευταίες ημέρες – και αποδεικνύουν ότι τα λόγια του Αγγέλου κάθε άλλο υπερβολικά ή εκτός πραγματικότητας είναι. Ο Άρης θα πρέπει να έχει μία φωνή, μία γραμμή, μια άποψη προς τα έξω για όλα τα μεγάλα ζητήματα που τον απασχολούν, όχι πολλές και διαφορετικές…

 

To Top