ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ξανθόπουλος: “Βγήκαν πολλοί μπροστά σήμερα…”

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος εστίασε την αιτία της νίκης στο ότι έβαλαν πίεση πάνω στον Τζόρνταν Θίοντορ και άλλαξαν το μομέντουμ του αγώνα και αναφέρθηκε στην πολύ καλή απόδοση πολλών παικτών, ιδίως στο φινάλε.

Τόνισε: “Είναι μεγάλη νίκη για μας. Παίξαμε με μια από τις καλύτερες ομάδες στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στο πρώτο δεκάλεπτο δεν παίξαμε καλή άμυνα, από εκεί και πέρα βάλαμε πίεση στην άμυνα, κυρίως πάνω στον Θίοντορ, αλλάξαμε το μομέντουμ και στο τέλος είχαμε καλύτερες επιλογές και πήραμε τη νίκη. Συγχαρηρήρια στους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μας γιατί είχαμε 48 ώρες πριν έναν πολύ δύσκολο αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ευχαριστούμε και τον κόσμο μας που μας βοήθησε πάρα πολύ σήμερα”.

Συνέχισε λέγοντας: “Βάση της ομάδας είναι η άμυνα. Σήμερα εκτός από την άμυνα είναι σημαντικό ότι βγήκαν κάποιοι παίκτες μπροστά. Ο Γουίλ ήταν εξαιρετικός και στην επίθεση και στην άμυνα, ειδικά στο τέλος, παρότι είχε προβλήματα με τα φάουλ, ο Έρικ που ακολουθούσε τις φγάσεις. Βγήκαν πολλοί μπροστά… Δεν έχουμε ξεκινήσει καλά, είναι δύσκολη η συνέχεια. Πρέπει πάντα να βγαίνει κάποιος…”.

To Top