ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Φιλιπόφσκι: “Εμείς και ο Άρης για την πρώτη θέση”

Ο Σάσο Φιλιπόφσκι, ο προπονητής της Μπάνβιτ στάθηκε στους λόγους της ήττας, αναγνώρισε την επιβλητική ατμόσφαιρα του Αλεξάνδρειου και τόνισε ότι η ομάδα του και ο Άρης θα παλέψουν για την πρώτη θέση του ομίλου.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: “Συγχαρητήρια στον Άρη για τη νίκη. Ήταν ευχαρίστηση να παίζουμε σε μια τέτοια ατμόσφαιρα. Είχαμε καλή αρχή, πήραμε προβάδισμα 10 πόντων, αλλά χάσαμε πολύ γρήγορα αυτή τη διαφορά λόγω των αλλαγών.

Είχαμε την ευκαιρία και στο 60-67 και στο 67-71, γιατί είχαμε και κατοχές. Κάναμε καταστροφικά λάθη και σε κρισιμές στιγμές δεν ελέγξαμε το μυαλό μας. Δεν ήμασταν αρκετά καλοί για να παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε, δεν παίξαμε καλή άμυνα στην τελευταία περίοδο, ούτε είχαμε καλή επιλογή στα σουτ”.

Ρωτήθηκε αν ο Άρης και η Μπάνβιτ είναι φαβορί για την πρωτιά στον όμιλο και απάντησε: “Όλα είναι ανοικτά, είναι νωρίς ακόμα. Και η Μονακό έχει δυνατή ομάδα και η Νίμπουρκ είναι καλή. Δεν έχει κριθεί ακόμα κάτι, αλλά σίγουρα και εμείς και ο Άρης θα παλέψουμε για την πρώτη θέση”.

To Top