ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ξανθόπουλος: “Ελπίζω να δώσουν μια ανάσα τα έσοδα του αγώνα”

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος εξέφρασε τη χαρά του για τη συμμετοχή του Άρη στον αγώνα ανθρωπιάς με τον Γυμναστικό Σύλλογο Λάρισας και εξήρε τη σημασία της αναμέτρησης για τα παιδιά που έχουν την ανάγκη όλων.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που πήραμε μέρος σε έναν αγώνα με ανθρώπινο σκοπό. Είναι πολύ καλό οι ομάδες και δη με το μέγεθος του Άρη, να δίνουν χείρα βοηθείας προς όσους το έχουν ανάγκη. Πόσω μάλλον όταν πρόκειται για παιδιά Χαρήκαμε που είδαμε αρκετό κόσμο στο κλειστό της Νεάπολης και ελπίζουμε τα έσοδα αυτού του αγώνα να δώσουν μία ανάσα στα παιδιά που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση. Τέτοιες πρωτοβουλίες είναι αξιέπαινες και ο Άρης έχει δείξει ότι συμμετέχει ενεργά», τόνισε ο γκαρντ του Άρη.

Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι; «Το αποτέλεσμα είναι δευτερεύον σε ένα τέτοιο ματς. Στο αγωνιστικό κομμάτι, για μας ήταν ακόμα ένα παιχνίδι προετοιμασίας. Τώρα ακολουθούν πιο δυνατά τεστ, στο «Nick Galis Cup» και στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στην έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών μας».

Πηγή: arisbc.gr

 

To Top