ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Με την ώθηση του Αυτοκράτορα, νίκησε η ανθρωπιά!

Ο Άρης προσέφερε με την παρουσία του στο φιλικό με τον Γυμναστικό στο κλειστό της Νεάπολης την κατάλληλη ώθηση για να στηριχθούν τα παιδιά που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση στη Λάρισα. Εννοείται ότι το 93-77 με το οποίο κέρδισαν οι κίτρινοι περνάει σε δεύτερη μοίρα.

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ “σε κάποιους αγώνες το τελικό σκορ είναι το τελευταίο που μετρά. Όπως αυτός του Άρη με τον Γυμναστικό Σύλλογο Λάρισας, στο κλειστό Νεάπολης Λάρισας. Το τελικό 77-93 υπέρ του Άρη πέρασε σε δεύτερη μοίρα, αφού ο σκοπός αυτής της αναμέτρησης ήταν ανθρώπινος.

Στο κλειστό της Νεάπολης βρέθηκαν περίπου 1.500 φίλαθλοι και τα έσοδα της αναμέτρησης θα διατεθούν στα παιδιά που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση. Παράλληλα με τον φιλικό αγώνα, η Άρης Κ.Α.Ε. διέθεσε προϊόντα της ομάδας στο κλειστό και τα έσοδα θα διατεθούν για τον ίδιο σκοπό.

Το «παρών» από τη διοίκηση της Άρης Κ.Α.Ε. έδωσαν ο πρόεδρος, Λευτέρης Αρβανίτης, ο εντεταλμένος σύμβουλος, Εμμανουήλ Λάσκαρης, ο αντιπρόεδρος, Γιάννης Παπακυριάκης, και το μέλος του Δ.Σ. της Κ.Α.Ε., Στάθης Ρούσσος, οι οποίοι τιμήθηκαν για την παρουσία του Άρη σ’ αυτόν τον αγώνα ανθρωπιάς από τον πρόεδρο του Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας, Ιωάννη Πατέρη. Οι φορείς της Λάρισας και της ομάδας ευχαρίστησαν τον Άρη για τη συμμετοχή του σε μία αναμέτρηση που είχε κοινωνικό και ανθρωπιστικό χαρακτήρα.

Επίσης, η Άρης Κ.Α.Ε. τίμησε τον Μιχάλη Σπηλιώτη και τον Δημήτρη Τσούμα, οι οποίοι φόρεσαν τη φανέλα και των δύο ομάδων που αγωνίστηκαν στο φιλικό ανθρωπιάς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Άρης είχε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, απέναντι στον μαχητικό Γυμναστικό Σύλλογο Λάρισας. Οι Θωμάς Νίκου, Σάββας Καμπερίδης και Βαγγέλης Σπυρίδης ξεκούρασαν τον Τζαμέλ Χάγκινς, ενώ ο Ντομινίκ Γουότερς έπαιξε λίγο λόγω ενοχλήσεων στον αστράγαλο.

Τα δεκάλεπτα: 16-20, 33-51, 56-73, 77-93.

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ: Δερμιτζάκης 2, Τσιαμπαλής 5, Παπαχρήστος 12, Λαμπρόπουλος 12, Μπόγδανος 12, Τσιαβές 3, Αγγελόπουλος 9, Βαβάτσικος 4, Χανέλι 5, Λεπενιώτης 13, Γοργόλης, Ντάλος, Τσούμας, Κουσιάντζας.

ΑΡΗΣ: Ξανθόπουλος 1, Δήμας 7, Πελεκάνος, Τσούπκοβιτς 14 (4), Φλιώνης 5, Γουάιτ 10, Γουότερς 2, Δίπλαρος, Ζάρας 15 (5), Κοέν 14, Μούρτος 7, Σίμτσακ 9, Μακ Νιλ 9.

To Top