ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σπουδές vs Ποδόσφαιρο σημειώσατε «Χ»!

Είναι μερικές φορές που καλούμαστε να πάρουμε αποφάσεις για το μέλλον μας, «θυσιάζοντας» ενδεχομένως κάποιες αγάπες μας. Στην περίπτωση, όμως, της νεαρής αθλήτριας της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Άρη, Αναστασίας Μίχου, δεν ισχύει αυτό, καθώς η ίδια επέλεξε να σπουδάσει στη Λάρισα και παράλληλα να συνδυάσει τις σπουδές της με τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στη… Θεσσαλονίκη.

Η λέξη «κούραση» δεν υπάρχει, ως φαίνεται, στο λεξιλόγιο της νεαρής ποδοσφαιρίστριας, η οποία ναι μεν θα είναι κάτοικος… Θεσσαλίας, όμως, θα παίρνει καθημερινά το τρένο από την Λάρισα και θ΄ ανηφορίζει στη Θεσσαλονίκη, ώστε να προπονείται με τις «κίτρινες».

Η Μίχου πέρασε στο τμήμα «Τεχνολόγων γεωπόνων» της Λάρισας και παρ΄ ότι υπάρχουν ομάδες στην ευρύτερη περιοχή, όπου θα μπορούσε να παίξει ποδόσφαιρο, η ίδια προτίμησε να παραμείνει στον Άρη και εξηγεί τους λόγους στο PRESSARIS:

«Είμαι δύο χρόνια στην ομάδα, είμαι πολύ ευχαριστημένη και δεν θέλω να φύγω. Γι΄ αυτό και όταν πέρασα στη Λάρισα δεν σκέφτηκα να ψάξω εκεί ομάδα, αλλά προτίμησα να πηγαινοέρχομαι και όσο αντέξω!».

To Top