ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο “παράδεισος” της Πεσόα στην Ελλάδα!

Η Βιβιάνε Πεσόα βρίσκεται εδώ και 20 περίπου ημέρες στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Άρη και, όπως η ίδια παραδέχεται, της αρέσει πολύ!

Η 26χρονη Βραζιλιάνα πασαδόρος μίλησε στο PRESSARIS για την πόλη, την ομάδα, αλλά και τον «παράδεισο», την… Χαλκιδική, την οποία πρόλαβε ήδη να γνωρίσει:
«Απολαμβάνω πραγματικά την παρουσία μου στη Θεσσαλονίκη! Μου αρέσει πολύ η πόλη, ο καιρός είναι πολύ καλός!», τόνισε αρχικά η Βραζιλιάνα πασαδόρος της ομάδας, για να σταθεί στο ότι: «Αγαπώ πολύ το φαγητό, ιδιαίτερα τις σαλάτες, οι οποίες είναι οι καλύτερες που έχω φάει!». Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην έχει επισκεφθεί και την Χαλκιδική για την οποία όλοι της έλεγαν τα καλύτερα: «Ευτυχώς, πρόλαβα να πάω στην Χαλκιδική στα ρεπό, που είχαμε με την ομάδα. Μου άρεσαν πολύ οι παραλίες, είναι ένας παράδεισος».

Η 26χρονη αθλήτρια αναφέρθηκε και στις πρώτες της ημέρες στην ομάδα, λέγοντας πως: «Έχω προσαρμοστεί απόλυτα. Έχω πολύ καλές σχέσεις με τις συμπαίκτριές μου και απολαμβάνω που βρίσκομαι στον Άρη», για να καταλήξει πως: «Είμαι πολύ χαρούμενη με την επιλογή μου και εύχομαι να έχουμε μία καλή χρονιά!».

To Top