ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ξανθόπουλος και Σίμτσακ έδωσαν τον… τόνο για τον στόχο της ευρωπαϊκής πρόκρισης

Δύο από τους πιο έμπειρους παίκτες του Άρη τοποθετήθηκαν δημόσια για την πορεία της ομάδας στο Γιούροκαπ και την θέληση που όλοι έχουν για μια ακόμα διάκριση με πρόκριση στους “16” της διοργάνωσης. 

Στην χθεσινή media day ο Βασίλης Ξανθόπουλος χαρακτήρισε “τεράστιο στόχο” την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιούροκαπ, δίνοντας έμφαση στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν οι κίτρινοι την σημερινή αναμέτρηση με την Άλμπα, αλλά και τα υπόλοιπα παιχνίδια του Last 32.

Μετά το παιχνίδι με τον Αρκαδικό ο Βασίλης Σίμτσακ είχε τονίσει με τον πιο εμφατικό τρόπο ότι κανείς δεν έχει παρατήσει τον ευρωπαϊκό στόχο. “… αρχής γενομένης από τον αγώνα της Τετάρτης, θα διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί στην Ευρώπη. Δεν έχουμε παρατήσει κανέναν στόχο στην Ευρώπη”.

Δεν είναι τυχαίες αυτές οι τοποθετήσεις, ειδικά από τους συγκεκριμένους παίκτες, που έχουν εξαιρετική αντίληψη της πραγματικότητας και δεν μιλούν απλά για να μιλούν.

Αν προσθέσει κανείς και την ατάκα του Τζέικ Κοέν ότι ο Άρης παραμένει… πειναμένη ομάδα, μπορεί να αντιληφθεί ότι τουλάχιστον στο μυαλό των παικτών υπάρχει επίγνωση της κατάστασης και της αντίδρασης που πρέπει να συνεχίσουν να έχουν. Μένει αυτό να μετατραπεί σε πράξη μέσα στο γήπεδο σήμερα.

To Top