ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κυβελίδης: “Όλα δουλεύουν… ρολόι, ακόμα και στα δύσκολα θα λειτουργήσουμε το ίδιο”

Ο Λεωνίδας Κυβελίδης, στο περιθώριο της κοπής της πίτας των ακαδημιών του ποδοσφαιρικού Άρη, μίλησε τόσο για την εκδήλωση, όσο και την δική του παρουσία στους “κιτρινόμαυρους”.

Αναλυτικά όσα είπε για…

… την παρουσία του που βρίσκεται σε μία τέτοια εκδήλωση: «Είναι πάντα σημαντικό να είσαι σε τέτοιες εκδηλώσεις να βοηθάς στις ακαδημίες και ειδικά στην Ελλάδα που το συγκεκριμένο ζήτημα δεν έχει την ανάπτυξη που θα έπρεπε και αυτό το γνωρίζουμε όλοι. Όταν είσαι στον Άρη είναι φυσιολογικό να υπάρχει τόσο μεγάλη κινητικότητα σε μία τέτοια εκδήλωση, καθώς αυτά τα παιδιά γνωρίζουν ότι αγωνίζονται σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο, άσχετα από τη συμμετοχή του στη Γ’ Εθνική»

… το ποια συμβουλή θα ήθελε να δώσει στους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Άρη: «Να αγαπάνε την οικογένειά τους, να ασχολούνται με το σχολείο και τα μαθήματά τους, που είναι το πιο βασικό και να είναι καλοί άνθρωποι. Από κει και πέρα, να αγαπούν τον αθλητισμό, είτε λέγεται ποδόσφαιρο είτε κάποιο άλλο σπορ, γιατί μέσα από αυτόν θα ζήσουν ωραίες στιγμές».

… το αν έχει γνωρίσει ο ίδιος καλούς ανθρώπους στον χώρο του ποδοσφαίρου: «Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν πολλοί που κάνουν άλλες δουλειές και ασχολούνται με το άθλημα. Σίγουρα υπάρχουν πολλοί κακοί άνθρωποι αλλά ελπίζω να υπάρξει εξυγίανση και να ασχοληθούν με αυτόν το χώρο μόνο όσοι ουσιαστικά νοιάζονται».

… το πόσο σημαντικό ήταν να ξεκινήσει η ομάδα με δύο νίκες τον δεύτερο γύρο: «Είναι σημαντικό να ξεκινάμε το δεύτερο μισό με νίκες γιατί παιχνίδι που γυρνάει δεν ξαναγυρνάει. Είναι άκρως θετικό που αρχίσαμε με δύο επιτυχημένα αποτελέσματα γιατί πλησιάζουμε στον στόχο μας που δεν είναι άλλος από την άνοδο. Βέβαια, όσο πιο κοντά φτάνουμε στο προβιβασμό μας και μεγαλώνει η διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες, τόσο καλύτερα αισθανόμαστε και εμείς».

… τις εντυπώσεις που έχει αποκομίσει μέχρι στιγμής από την παρουσία του στον Άρη: «Μέχρι στιγμής δεν έχω κανένα παράπονο είμαστε οικογένεια, όλα δουλεύουν ρολόι και ελπίζω ότι όταν θα έρθουν και τα δύσκολα θα μπορέσουμε να λειτουργήσουμε με τον ίδιο τρόπο για να πετύχουμε τον στόχο μας και να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας»

To Top