ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ξεκάθαρες οι αδυναμίες για μια ακόμη φορά στη μεσαία γραμμή

Ο Άρης μπορεί να παρουσιάστηκε βελτιωμένος σε σχέση με το παιχνίδι στο Αγρίνιο, όταν γνώρισε την ήττα από τον Παναιτωλικό με 3-1, όμως σε κάθε περίπτωση για μια ακόμη φορά έδειξε ότι η μεσαία του γραμμή αποτελεί την “αχίλλειο πτέρνα”.

Ο Πάπε Σέικ Ντιόπ που ξεκίνησε το παιχνίδι έκανε αρκετά λάθη κάποια, τα οποία έφεραν σε δύσκολη θέση την ομάδα, ενώ με ένα επιπόλαιο μαρκάρισμα δέχθηκε νωρίς κίτρινη κάρτα. Οι κιτρινόμαυροι περίμεναν αρκετά από την επιλογή αυτή, χωρίς να δικαιωθούν, ενώ και ο Νταμπό που τον αντικατέστησε δεν έκανε τη διαφορά. Μάλιστα θα απουσιάσει την Κυριακή από το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, λόγω της αποβολής του χθες.

Ο Σέικ Ντουκουρέ για μια ακόμη φορά προσπάθησε να σηκώσει το βάρος της μεσαίας γραμμής, έκανε λάθη, έμοιαζε πολλές “μόνος” και γενικά καταγράφηκε σε ένα ακόμη παιχνίδι η έλλειψη αξιόπιστων λύσεων στον χώρο του κέντρου, αποδυναμώνοντας τον Άρη. Ο Ντουκουρέ είναι ξεκάθαρο ότι δεν χρειάζεται απλά ένα παρτενέρ στο χώρο του κέντρου, αλλά ένα παίκτη που θα δώσει μεγαλύτερη ποιότητα και ισχύ στην νευραλγική αυτή θέση.

Είναι ξεκάθαρες οι αδυναμίες στη μεσαία γραμμή, με τους κιτρινόμαυρους να βρίσκονται στην τελική φάση των διαπραγματεύσεων για την απόκτηση του Πέτερ Ετέμπο.

To Top