ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Περιμένει το “ναι” του Ετέμπο, κλείνει και τον Ροντρίγκεζ

Ο Άρης είναι έτοιμος να ολοκληρώσει άλλες δυο μεταγραφές, μια και είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Πέτερ Ετέμπο από τη Στόουκ Σίτι. Οι κιτρινόμαυροι έχουν έρθει σε συμφωνία με την αγγλική ομάδα για τη μεταγραφή του διεθνή Νιγηριανού μέσου.

Ο δυναμικός κεντρικός χαφ είναι 26 ετών, βασικό γρανάζι της Εθνικής Νιγηρίας ενώ η μεταγραφή του για την Στόουκ από την πορτογαλική Φεϊρένσε κόστισε 6.300.000 λίρες.

Είναι ένας ποδοσφαιριστής με πολλά τρεξίματα και είναι ο εκλεκτός του Άρη για να καλύψει τη θέση “6”, εκεί όπου όπως φάνηκε και χθες οι κιτρινόμαυροι έχουν φανερές αδυναμίες.

Στην Στόουκ αμείβεται με 1.800.000 λίρες ετησίως, με τον Θόδωρο Καρυπίδη να είναι αποφασισμένος να βάλει βαθιά το… χέρι στην τσέπη για την απόκτησή του.

Πλέον απομένει το οριστικό “ναι” του Ετέμπο, προκειμένου να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη και να ανακοινωθεί από τους κιτρινόμαυρους.

Την ίδια ώρα, υπάρχει και δεύτερο χτύπημα στα σκαριά για τους κιτρινόμαυρους που συμφώνησαν με την Ολύμπια Ονδούρα για δανεισμό με οψιόν αγοράς του μεσοεπιθετικού Έντγουιν Ροντρίγκεζ.

Ο Άρης μάλιστα έκανε πρόταση ύψους 1.000.000 ευρώ στην ομάδα από την Ονδούρα προκειμένου να αποκτήσει με κανονική μεταγραφή τον Ροντρίγκεζ με την απάντηση να αναμένεται άμεσα.

To Top