Ξεκάθαρη η θέση του Άρη: «Και θέλουμε να γίνει και είμαστε έτοιμοι για τη δίκη»

Η θέση των ανθρώπων του Άρη ήταν ξεκάθαρη από την πρώτη στιγμή, σε ότι αφορά την εκδίκαση της υπόθεσης για το άρθρο 99 και το ενδεχόμενο της αναβολής λόγω της πανελλαδικής απεργίας των δικηγόρων.

«Και θέλουμε να γίνει η δίκη και είμαστε έτοιμοι για τη διεξαγωγή της». Αυτό ήταν το στίγμα των προθέσεων των ανθρώπων του Άρη, όπως εκφράστηκε δια στόματος Γιάννη Ψηφίδη, Άγγελου Γρόλλιου, αλλά και του Στάθη Τσομίδη.

Η θέση αυτή επαναλήφθηκε και επιβεβαιώθηκε στην ευρεία σύσκεψη που έγινε το βράδυ της Πέμπτης ενόψει της εκδίκασης του άρθρου την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου.

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε ρυθμίστηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες της γραμμής που θα χαράξει ο Άρης και θα ακολουθήσει ενώπιον του πολυμελούς πρωτοδικείου, εφόσον εκδικαστεί η υπόθεση. Επιβεβαιώθηκε ότι ο Άρης είναι σε θέσεις… μάχης.
Όπως έχουμε επισημάνει σε άλλα ρεπορτάζ οι κίτρινοι θέλουν να εκδικαστεί η υπόθεση και εφόσον το δικαστήριο αποφασίσει να δικάσει, τότε η διαδικασία θα διεξαχθεί κανονικά, με τους κίτρινους να δηλώνουν έτοιμοι.

Λεπτό σημείο που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι σε περίπτωση αναβολής της δίκης, η κίτρινη ΠΑΕ θέλει να διατηρήσει σε ισχύ την προσωρινή διαταγή υπαγωγής στο άρθρο 99, ώστε να υπάρχει ασπίδα προστασίας. Μια τέτοια εξέλιξη θα είναι και η πιο δίκαιη και φυσιολογική, αφού σε περίπτωση αναβολής, η ευθύνη δεν θα είναι του Άρη, αλλά καθαρά θέμα της αποχής των δικηγόρων. Και γι αυτό δεν μπορεί να “τιμωρηθεί” ο Άρης…

To Top