Ο Τζέιμι Όλιβερ, ο Άρης, η ελληνική κουζίνα και η Μάντσεστερ Σίτι!

Οι φίλαθλοι του Άρη, οι περίπου 7.000 που ταξίδεψαν στο Μάντσεστερ δεν έχουν ξεχάσει ανάμεσα στ’ άλλα εκείνης της βραδιά για τον αγώνα με τη Σίτι, το γήπεδο και την οργάνωση της αγγλικής ομάδας.

Το “Σίτι οφ Μάντσεστερ” ένα πραγματικό στολίδι. Η οργάνωση των Άγγλων; Όλα προσεγμένα στην εντέλεια. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι την ημέρα του αγώνα, το πολυτελές εστιατόριο του γηπέδου σέρβιρε φαγητά αφιερωμένα στην ελληνική κουζίνα.

Όλες αυτές οι σκέψεις ήρθαν στην επιφάνεια με αφορμή μια ακόμη είδηση ότι ένα βήμα μπροστά από όλες τις ομάδες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου είναι η Μάντσεστερ Σίτι. Οι «πολίτες» υπέγραψαν συμβόλαιο πέντε ετών με την εταιρία κέτερινγκ του γνωστού τηλεοπτικό σεφ Τζέιμι Όλιβερ.

Η εταιρία του 37χρονου μάγειρα, ο οποίος έγινε γνωστός στο ελληνικό κοινό από τηλεοπτικές εκπομπές, την επόμενη σεζόν θα μαγειρεύει για όλους τους επισκέπτες του «Etihan Stadium».

«Είναι φιλοδοξία μας να προσφέρουμε μια παγκόσμιας κλάσης εμπειρία σε όποιον επισκέπτεται το «Etihan Stadium». Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα συνεργαστούμε με αυτή την κορυφαία εταιρία και επιθυμούμε να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε τις συνθήκες που υπάρχουν στο γήπεδο μας» δήλωσε ο διευθυντής μάρκετινγκ της Σίτι, Τομ Γκίγκ.

 Από την μεριά του, ο διευθυντής της εταιρίας του Όλιβερ, Νίγκελ Χάρις, στην τοποθέτηση του έδειξε τον χαρά του για αυτή την συνεργασία λέγοντας: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με την Σίτι και πιστεύουμε ότι θα κάνουμε το καλύτερο κέτερινγκ γηπέδου σε όλη την Πρέμιερ Λίγκ».
Ο Άρης πήρε μια γεύση από τα ευρωπαϊκά σαλόνια. Δυο χρόνια μετά αναζητεί την ταυτότητά του. Εντός και κυρίως εκτός των γηπέδων.
* H φωτογραφία Μαντσίνι με τον Όλιβερ είναι μοντάζ από αγγλικά σάιτ που φιλοξένησαν την είδηση
To Top