Μια τούρτα-γήπεδο για τον Αγκάνθο: “32 χρόνων; Είμαι ένα παιδί” (photos)

Ξεχωριστή μέρα η σημερινή για τον Νταβίντ Αγκάνθο. Έκλεισε τα 32 του χρόνια, βρέθηκε με τους συμπαίκτες του, το γιόρτασε, πήρε ευχές, ένιωσε τι σημαίνει κιτρινόμαυρη οικογένεια.

Όπως είναι γνωστό, ο φορ του Άρη γιόρτασε τα 32α γενέθλια του στο ARIS SPORTS CAFÉ μαζί με τους συμπαίκτες του και τους υπόλοιπους ανθρώπους της ομάδας.

Ο Ισπανός δέχθηκε πέρα από τις ευχές και κάποια… παιχνίδια για δώρα, τα οποία προκάλεσαν γέλιο και τα σχετικά σχόλια. Ο ίδιος ανέβασε τη σχετική φωτογραφία με τα παιχνίδια στο twitter και σχολίασε:
«Αυτά τα δώρα είναι από τη φίλη μου την Εμυ. Είναι καταπληκτικά. Ποιος λέει ότι είμαι 32 χρονών… Εγώ νιώθω σαν παιδί!» ήταν το… «τιτίβισμα» του πρώτου σκόρερ του Άρη.

Λίγο αργότερα, ο Αγκάνθο ανέβασε και δυο φωτογραφίες με μια τούρτα-γήπεδο με τις ευχές για χρόνια πολλά στα ισπανικά, όπου διακρίνεται μεταξύ άλλων με τον Μάρκο Βελλίδη και τον Κώστα Καζναφέρη, αλλά και τον διερμηνέα του Άρη Αντώνη Σαριόγλου.

Σχολιάζοντας ο Ισπανός λίγο αργότερα έστειλε το δικό του μήνυμα: “Γιόρτασα απίστευτα τα 32α γενέθλιά μου. Μου λείπουν πολλοί από την πατρίδα, αλλά οι φίλοι στην Ελλάδα με αγαπούν πολύ. Ευχαριστώ από καρδιάς”

To Top