Ξεκάθαρη θέση Αθανασιάδη στο τηλεφώνημα Ζαγοράκη

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που κυκλοφόρησαν από το μεσημέρι, ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Θανάσης Αθανασιάδης δέχθηκε τηλεφώνημα από τον Θόδωρο Ζαγοράκη, με θέμα συζήτησης, τι άλλο, από το αίτημα του ΠΑΟΚ για ανταλλαγή εισιτηρίων στα δύο φετινά παιχνίδια σε Κλεάνθης και Τούμπα. 

Οι πληροφορίες αυτές ανέφεραν ότι επαναλήφθηκε η πρόθεση του ΠΑΟΚ για να πάρει ο 5% των εισιτηρίων για το παιχνίδι της μεθεπόμενης Κυριακής στην έδρα του Άρη, αλλά δεν διευκρινίζεται εάν δεσμεύτηκε να παραχωρήσει το ίδιο ποσοστό εισιτηρίων στο παιχνίδι του δευτέρου γύρου στην Τούμπα.

Ενόψει της αυριανής σύσκεψης για τα μέτρα τάξης, ο Θανάσης Αθανασιάδης, ξεκαθάρισε πως: «προτεραιότητα αποτελεί η σωματική ακεραιότητα των οπαδών και φυσικά η εξασφάλιση πως οι κίτρινοι θα γίνουν αποδέκτες εισιτηρίων αντίστοιχου ποσοστού και στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου». 

Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να διασφαλιστεί πως η πρόθεση, τουλάχιστον των δύο ομάδων, δεν θα διαφοροποιηθεί, όπως και των αρχών να επιτρέψουν στο να παραβρεθεί κόσμος στην Τούμπα.

Ας μην ξεχνάμε ότι την ανταλλαγή εισιτηρίων διέκοψε πρώτη η ομάδα του ΠΑΟΚ, όπως έγινε και στο μπάσκετ.

Η οριστική απόφαση ανήκει στην αστυνομία, απόφαση που θα παρθεί αύριο το μεσημέρι, στην σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας για το παιχνίδι του Κλεάνθης Βικελίδης.

To Top