Τσαϊρέλης: «Θα γινόμαστε καλύτεροι»

Αισιόδοξος εμφανίστηκε για την πορεία της ομάδας μπάσκετ του Άρη, ο Μιχάλης Τσαϊρέλης. Ο 24χρονος σέντερ φιλοξενήθηκε στον «Άρης FM 92,8» και επεσήμανε ότι η ομάδα θέλει δουλειά ακόμα, προκειμένου να παρουσιάσει αυτό που μπορεί, καθώς και ότι η αναβολή της έναρξης Α1 θα βοηθήσει σε κάτι τέτοιο.

Ο παίκτης του παίκτη του Άρη αρχικά μίλησε για την ήττα από τον Ολυμπιακό στον νοκ άουτ προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, λέγοντας: «Το παιχνίδι θα μπορούσε να λήξει με πολύ μικρότερη διαφορά. Παίξαμε για κάποια διαστήματα καλό μπάσκετ, αλλά δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε ρυθμό. Μπορεί και λόγω άγχους να δείξαμε αυτό το πρόσωπο. Δείξαμε διάθεση, προσπαθήσαμε, όσο μπορέσαμε αλλά δεν αντέξαμε στην πίεση του Ολυμπιακού», ενώ σχετικά για τους νεοφερμένους στην ομάδα Κρούσιτς και Τζέιμς τόνισε:«Τα παιδιά έκαναν ό,τι μπορούσαν, καθώς ήταν δύσκολο να προσαρμοστούν σε δύο τρεις μέρες. Επίσης, αν είχαμε τον κόσμο στο πλευρό μας, σίγουρα τα πράγματα θα ήταν καλύτερα».

Τέλος, έκανε λόγο για αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας, τονίζοντας: «Όλοι πιστεύουμε ότι μέρα με τη μέρα θα γινόμαστε καλύτεροι. Τα περισσότερα παιδιά είναι νέα και θέλει χρόνο για να προσαρμοστούμε και να δεθούμε σαν σύνολο. Η ομάδα έχει ρίξει πολύ το μέσο όρο ηλικίας της. Το δυνατό μας σημείο είναι η ταχύτητα και στόχος μας να παίξουμε καλή άμυνα. Η διακοπή θα μας κάνει καλό γιατί δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι. Θα έχουμε την ευκαιρία να δεθούμε ακόμα πιο πολύ μεταξύ μας».

To Top