Ξεκάθαρος ο Άρης για Κατίδη, επιμένει ο παίκτης στην πρώτη πρόταση (ΚΠΡ) που απορρίφθηκε

Ο Άρης έκανε μια ξεκάθαρη πρόταση στον Γιώργο Κατίδη. Και επίσημα και προφορικά. Νέο τριετές συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές, ρήτρα 1.000.000 ευρώ.

Η πρόταση αυτή ειπώθηκε και προς τον παίκτη στην Ιταλία και προς τον εκπρόσωπό του στη σημερινή συνάντηση που έγινε. Ξεκάθαρη θέση. Παράλληλα, από την Ιταλία κιόλας, διεμήνυσαν στον παίκτη οι άνθρωποι του Άρη, ότι αν πιστεύει ότι μπορεί να φέρει πρόταση που να ικανοποιεί τον ίδιο και την ομάδα, ας το κάνει. Με πράξεις και όχι με λόγια. Αυτό επαναλήφθηκε στη σημερινή συνάντηση των δυο πλευρών.

Η μοναδική πρόταση που έφτασε στην ΠΑΕ ήταν της ΚΠΡ. Καμία πρόταση από την Έβερτον ή άλλη ομάδα. Ο ατζέντης του παίκτη υποστήριξε ότι η συγκεκριμένη πρόταση της ομάδας από το Λονδίνο είναι σε ισχύ, μόνο που ο Άρης την έχει απορρίψει. Ο λόγος; Σας θυμίσουμε την προσφορά: άμεσα στους κίτρινους 130.000 λίρες, άλλες 100.000 λίρες όταν ο Κατίδης θα έκανε την πρώτη του συμμετοχή και άλλες 100.000 λίρες όταν θα συμπλήρωνε 10 συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ.

Εγγυημένα χρήματα μόλις 130.000 λίρες (περίπου 160.000 ευρώ). Όλα τα υπόλοιπα στον αέρα… Ο Άρης δεν συμφωνεί με αυτήν την πρόταση. Η πλευρά των κίτρινων πρότεινε ένα νέο πλάνο καταβολής των χρημάτων, πρόταση που θα μεταφέρει ο εκπρόσωπος του Κατίδη στην ΚΠΡ και θα απαντήσει εντός των προσεχών ημερών.

 

To Top