ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ξεκάθαρος ο Μπούργος! Η Ευρώπη περνάει από τον… μονόδρομο της νίκης στο ΟΑΚΑ

Ο Άρης έμεινε πίσω και πλέον τρέχει να… προλάβει το Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Έχει μπροστά του δυο δύσκολα ματς, όπως είναι αυτά με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και τον ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τα οποία θα κλείσει τον πρώτο γύρο των πλέι οφ, στου δρόμου τα μισά. Με νίκες αποκτάει και πάλι το προβάδισμα. Σε διαφορετική περίπτωση περιπλέκει ακόμη περισσότερο τα πράγματα.

Ο Χερμάν Μπούργος γνωρίζει ότι χάθηκε πολύτιμο έδαφος, γνωρίζει ότι ο Άρης πρέπει να πάρει αποτελέσματα στα δυο μεγάλα ματς με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ που έρχονται και η αποστολή του 53χρονου προπονητή είναι ξεκάθαρη: με την εμπειρία του καλείται να βρει τον τρόπο που θα δώσει ώθηση, ενέργεια και λύσεις για να φτάσει η ομάδα στους στόχους της.

Ήδη και μέσα στην ομάδα και με τις δηλώσεις του ήταν ξεκάθαρος! Η Ευρώπη περνάει από τον… μονόδρομο της νίκης στο ΟΑΚΑ και πάνω σε αυτό τον άξονα δουλεύει. Ο Αργεντινός το… είπε ορθά-κοφτά: «Εμείς πιστεύουμε ότι πάντα μπορούμε να κερδίσουμε και πάντα πιστεύουμε στη νίκη. Δεν σκέφτομαι καθόλου τις ήττες. Σκέφτομαι μόνο τις νίκες. Σκέφτομαι μόνο ότι θα κερδίσουμε».

To Top