ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παραμένει εγκλωβισμένος μετά την… 10η αναβολή από το CAS! Σε τι ελπίζει ο Άρης

Το CAS έδωσε νέα προθεσμία για την απόφαση του σχετικά με την υπόθεση-Ντουρμισάι και τη δυνατότητα μεταγραφών από τον Άρη, η κιτρινόμαυρη ομάδα βιώνει ένα… ντεζαβού, μια και ήταν η 10η (!) αναβολή και παραμένει εγκλωβισμένη.

Όπως είναι γνωστό από χθες, εκ νέου αναβολή πήρε η υπόθεση του Ντουρμισάι από το CAS που ταλανίζει την ομάδα για κάτι παραπάνω από δύο χρόνια. Πιο συγκεκριμένα, η νέα παράταση που έχει δοθεί είναι μέχρι και τις 29 Απριλίου δίχως να γνωρίζουμε ακόμα αν θα υπάρξει μέχρι τότε κάποια οριστική απόφαση.

Αυτή τη στιγμή ο Άρης είναι εγκλωβισμένος λοιπόν, γιατί δεν μπορεί να προχωρήσει σε καμία κίνηση που θα αφορά την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, είτε αφορά τις ανανεώσεις συμβολαίων, τις λύσεις των συμβολαίων και φυσικά τις μεταγραφικές αναζητήσεις. Με απλά λόγια δεν ξέρει αν θα έχει το δικαίωμα αντικατάστασής των παικτών των οποίων τα συμβόλαια λήγουν, πόσοι θα φύγουν, σε ποιες θέσεις και πού θα πρέπει να κινηθεί μεταγραφικά.

Στον Άρη ελπίζουν ότι στις 29 Απριλίου το CAS θα βγάλει απόφαση, η οποία θα του δίνει τη δυνατότητα για μεταγραφές.

Μια απόφαση που είτε:

Α. θα απαλλάσσει οριστικά τον Άρη από ένα απίστευτο “γόρδιο δεσμό” δυο χρόνων με αθώωση, ενδεχομένως και παραγραφή της ποινής.

Β. θα του επιβάλλει ποινή με αναστολή, μια και έχει προχωρήσει στην καταβολή πολλών εκατομμυρίων ευρώ για παλιές “αμαρτίες”, δείχνοντας έμπρακτα ότι βαδίζει στον δρόμο της σωστής οικονομικής διαχείρισης.

Γ. θα του επιβάλλει πρόστιμο ως τιμωρία.

Υπάρχει όμως και το κακό σενάριο, κάτι που δεν θέλει κανείς στον Άρη, δηλαδή αυτό της διατήρησης της ποινής δίχως ανασταλτικό χαρακτήρα με απαγόρευση μεταγραφών.

Αυτόματα κάτι τέτοιο σημαίνει ότι θα αναγκαστεί να καθίσει στο τραπέζι των συζητήσεων με τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν και μάλιστα από μειονεκτική θέση.

Μέχρι τις 29 Απριλίου, ο Άρης θα παραμείνει εγκωβισμένος.

To Top