ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Περιμένει τον Τζούστον, θέλει την επιστροφή του Κέλι

Με πολλά λάθη, απουσίες και κούραση ο Άρης ηττήθηκε (89-67) χθες από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, αν και αντιστάθηκε ένα ημίχρονο. Δεν μπόρεσε να αντέξει βέβαια, όντας λαβωμένος από τα πολλά προβλήματα και τις απουσίες με καλύτερους παίκτες τους Λόκετ, Σχίζα, Κώττα και Νετζήπογλου. Ο Ολυμπιακός με περισσότερες λύσεις, ο Άρης στρέφει την προσοχή στο Περιστέρι.

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ήταν ο Σακούρ Τζούστον, ο οποίος δεν ήταν διαθέσιμος στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ο Αμερικανός δεν κατέβηκε στην Αθήνα και έτσι ο Γιάννης Καστρίτης είχε μια πολύ σημαντική απουσία. Στον Αμερικανό, ο οποίος αποτελεί ένα πολύ μεγάλο “όπλο” της φετινής ομάδας έκανε σχετική αναφορά ο κόουτς του Άρη μετά το τέλος του αγώνα.

“Κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε. Περιμένουμε την επιστροφή του Τζούστον και ελπίζω να μπορέσουμε να ενισχύσουμε την ομάδα για τη διάρκεια της σεζόν», τόνισε χαρακτηριστικά στην κάμερα ο Καστρίτης.

Με απλά λόγια, ο Έλληνας τεχνικός ενόψει του αγώνα με το Περιστέρι, περιμένει την ανάρρωση του Τζούνστον, αλλά και την έλευση του Κέλι. Ο τελευταίος όπως όλα δείχνουν είναι στη διαδικασία επιστροφής. είχε προηγηθεί ένας αγώνας δρόμου και οι συνεχείς επαφές των κιτρινόμαυρων και του Αμερικάνου, ώστε να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια και να ενισχύσει τον Άρη στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος.

Στόχος είναι ο Κέλι να έρθει στη Θεσσαλονίκη το συντομότερο δυνατό, ώστε να προετοιμαστεί και να αγωνιστεί για τον αγώνα της 17ης Απριλίου με το Περιστέρι. Πάνω σε αυτό τον άξονα οι κιτρινόμαυροι πιέζουν να είναι στην Ελλάδα το αργότερο μέχρι την ερχόμενη Τρίτη για να μπορέσει να προπονηθεί με την ομάδα και να ετοιμαστεί για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

To Top