ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ξεκάθαρος ο στόχος: Ανταγωνιστικός Άρης σε όλα τα παιχνίδια των πλέι οφ

Ο Άρης είναι ξεκάθαρο ότι μπήκε στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ με ένα στόχο: να είναι ανταγωνιστικός σε όλα τα παιχνίδια, έχοντας πάντα στο μυαλό του, να είναι πανέτοιμος στον τελικό κυπέλλου…

Ο στόχος αυτός διατυπώθηκε ξεκάθαρα από τον Άκη Μάντζιο τόσο την παραμονή όσο του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ όσο και μετά.

Το τόνισε και χθες ο Φαμπιάνο υπογραμμίζοντας ότι: “Έτσι πρέπει κι έτσι θα συνεχίσουμε. Σε όλα τα παιχνίδια θα παίξουμε για τη νίκη και στο τέλος θα κάνουμε “ταμείο”. Σίγουρα η απόστασή μας από την 4η θέση είναι σημαντική, αλλά αν δούμε και τα αποτελέσματα στους άλλους αγώνες, όλα γίνονται. Αυτό που πρέπει να καταλάβουν όλοι είναι ότι σαν Άρης θα διεκδικήσουμε σε όλα τα ματς τη νίκη για εμάς, για τον Σύλλογο και για τον κόσμο μας. Ο Άρης δεν μπορεί και δεν θα είναι αδιάφορος σε κανένα παιχνίδι. Εξάλλου δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα και σε κανέναν”.

Η κατάκτηση του Κυπέλλου ήταν και παραμένει βασικός στόχος, όμως αυτό που θέλουν οι κιτρινόμαυροι να διατηρηθούν άπαντες σε εγρήγορση και αγωνιστική φρεσκάδα.

Ωστόσο, στόχο αποτελεί και η μείωση της βαθμολογικής απόστασης από την 4η θέση παράλληλα της διατήρησης ή ακόμη και ενίσχυσης της ανταγωνιστικής παρουσίας καθώς ο Άκης Μάντζιος ουκ ολίγες φορές σημείωσε στους ποδοσφαιριστές του ότι η διαφορά των 12 βαθμών από την τέταρτη θέση πρώτα από όλα αδικεί τους ίδιους.

To Top