Ξεκάθαρος ο Τεν Χαχ: “Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν πωλείται”

Ο Έρικ Τεν Χαχ έσπευσε να βάλει τέλος στα σενάρια αποχώρησης του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Την στιγμή που το όνομα του Κριστιάνο Ρονάλντο έχει συνδεθεί με μερικούς από τους κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης (εν όψει της ερχόμενης σεζόν), ο Έρικ Τεν Χαχ έσπευσε να βάλει τέλος στη συζήτηση περί αποχώρησης του 37χρονου επιθετικού.

Μία μέρα πριν από το πρώτο φιλικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την preseason, ο 52χρονος τεχνικός αναφέρθηκε στο θέμα και εξήγησε πως δεν τίθεται θέμα πώλησης του Κριστιάνο Ρονάλντο σε άλλον ευρωπαϊκό σύλλογο. Πολύ απλά γιατί… τον υπολογίζει!

“Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν πωλείται, είναι στα σχέδιά μας – δεν είναι μαζί μας για προσωπικά θέματα. Σχεδιάζουμε μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο για αυτή τη σεζόν, αυτό είναι όλο. Πώς να κάνω τον Κριστιάνο ευτυχισμένο; Δεν ξέρω, ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί του” ανέφερε αρχικά, ενώ κατόπιν τούτου ρωτήθηκε για τη φημολογία που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες εβδομάδες περί αποχώρησης του Πορτογάλου από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για να απαντήσει:

“Μίλησα με τον Κριστιάνο πριν προκύψει αυτό το θέμα. Είχα μια καλή συζήτηση μαζί του. Δεν μου έχει πει ότι θέλει να φύγει. Έχω διαβάσει τα όσα λέγονται. Θέλουμε να πετύχουμε μαζί”.

To Top