Παναθηναϊκός: Ο Αλαφούζος ξανά πρόεδρος της ΠΑΕ

Ο Γιάννης Αλαφούζος επιστρέφει στην προεδρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έπειτα από πέντε χρόνια, μετά από απόφαση που πάρθηκε στο τελευταίο Δ.Σ. του συλλόγου, που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο (9/7).

Μετά από πέντε χρόνια και τρεις μήνες, ο Γιάννης Αλαφούζος είναι ξανά ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο μεγαλομέτοχος του τριφυλλιού δεν είναι πλέον απλό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, αντικαθιστώντας τον Μάνο Μαυροκουκουλάκη που κατείχε τη θέση του προέδρου μέχρι πρότινος. Όλα αυτά έγιναν επισήμως γνωστά μετά τη δημοσιοποίηση της σύνθεσης του νέου Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από το Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ) το πρωί της Δευτέρας 11 Ιουλίου.

Πρόκειται για μία κίνηση που έγινε για σημειολογικούς λόγους, αλλά και για λόγους ουσίας με τον Γιάννη Αλαφούζο να επανέρχεται και στην προεδρία της ομάδας, κίνηση που δείχνει πως επιστρέφει πλέον σε απόλυτο βαθμό στα κοινά. Από την πλευρά του, ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης έγινε α’ αντιπρόεδρος και παρέμεινε διευθύνων σύμβουλος της “πράσινης” ΠΑΕ.

Αναλυτικά τη δημοσίευση του Γ.Ε.ΜΗ.:

“Καταχώρισης στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.) και δημοσίευσης στο διαδικτυακό τόπο του Γ.Ε.ΜΗ., στοιχείων της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και το διακριτικό τίτλο Π.Α.Ο. ΠΑΕ.

Την 09/07/2022 καταχωρίσθηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.) με Κωδικό Αριθμό Καταχώρισης 2909714 το από 08/07/2022 Πρακτικό του Διοικητικού Συμβουλίου της Ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμία ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ , το διακριτικό τίτλο Π.Α.Ο. ΠΑΕ και αριθμό ΓΕΜΗ 330401000 σύμφωνα με το οποίο:

Το Διοικητικό Συμβούλιο εξέλεξε ομόφωνα και παμψηφεί τον κ. Ιωάννη Αλαφούζο στη θέση του Προέδρου του Δ.Σ., τον κ. Εμμανουήλ Μαυροκουκουλάκη στη θέση του Ά Αντιπροέδρου του Δ.Σ. και Διευθύνοντα Συμβούλου, τον κ. Ιωάννη αναγιωτίδη στη θέση του Αντιπροέδρου ‘Β του Δ.Σ. και τον κ. Λεωνίδα Μπουτσικάρη στη θέση του ΄Γ Αντιπροέδρου του Δ.Σ.

Συνεπώς, η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου, μετά τη συγκρότησή του σε σώμα, έχει ως εξής:

Αλαφούζος Ιωάννης, Πρόεδρος Δ.Σ.
Μαυροκουκουλάκης Εμμανουήλ, Α’ Αντιπρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος
Παναγιωτίδης Ιωάννης Β’ Αντιπρόεδρος Δ.Σ.
Μπουτσικάρης Λεωνίδας, Γ’ Αντιπρόεδρος Δ.Σ.
Λουμίδη Άννα, Μέλος Δ.Σ.
Βρανόπουλος Δημήτριος, Μέλος Δ.Σ.
Μαθιόπουλος Γεώργιος, Μέλος Δ.Σ.
Σαραβάκος Δημήτριος, Μέλος Δ.Σ.
Βλάχος Σπυρίδων, Μέλος Δ.Σ.
Η θητεία των μελών του ΔΣ λήγει την 24/11/2023 σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παρ. 2 του άρθρου 23 του Καταστατικού της Εταιρείας, ως έχει τροποποιηθεί και ισχύει”.

To Top