ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξεκάθαρο “θέλω” Καρυπίδη να είναι πανέτοιμο το Κλεάνθης Βικελίδης

Ξεκάθαρο είναι το “θέλω” του Θοδωρή Καρυπίδη να είναι πανέτοιμο το Κλεάνθης Βικελίδης ενόψει των Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του Άρη. Οι εργασίες στο Κλεάνθης Βικελίδης συνεχίζονται με γοργό ρυθμό σε όλα τα επίπεδα με την προοπτική να είναι όλα έτοιμα στις αρχές Ιουλίου, όταν θα δοθεί το “πράσινο φως” από την ΟΥΕΦΑ στον Άρη για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Ο Καρυπίδης βρέθηκε το τελευταίο 48ωρο στην Θεσσαλονίκη για να επιθεωρήσει μεταξύ άλλων την πορεία των εργασιών στο γήπεδο.

Είδε όσα γίνονται, για να έχει και ο ίδιος εικόνα, σε συνεργασία με τον Βαγγέλη Παντζαρτζίδη, ο οποίος είναι ο επικεφαλής του… λίφτινγκ στο γήπεδο ενόψει της νέας σεζόν που ξεκινάει επίσημα στις 25 Ιουλίου.

Η εντολή του επικεφαλής της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ είναι σαφής για όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματική και γρήγορη ολοκλήρωση των εργασιών, ώστε το Κλεάνθης Βικελίδης να “υποδεχθεί” την ευρωπαϊκή επιστροφή της ομάδας.

Πυκνά-συχνά οι άνθρωποι του Άρη θα ενημερώνουν με αναφορές την ΟΥΕΦΑ για την πορεία των έργων, ενώ στις αρχές Ιουλίου αναμένεται στην Θεσσαλονίκη ο Ιταλός Ντανίλο Φιλακιόνε, ο οποίος θα επιθεωρήσει την τελική εικόνα για να ανάψει το “πράσινο φως”.

To Top