ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ξεκάθαρο μήνυμα από Μάντζιο: “Τα αφήσαμε όλα πίσω, πάμε για το τρίποντο”

Ο Άρης έχασε σίγουρα πολλή ενέργεια όλη την εβδομάδα προκειμένου να συνειδητοποιήσει το μέγεθος του “χειρουργείου” κόντρα στην ΑΕΚ, το πώς είναι δυνατόν να μην παίρνει βαθμό-ούς μετά από την καλύτερη εμφάνιση του μέχρι τώρα και πλέον έχει στραφεί στο παιχνίδι της Κυριακής στον Βόλο.

Μέσα στην εβδομάδα που πέρασε έγινε πολλή δουλειά στον ψυχολογικό τομέα από το τεχνικό τιμ του Άρη και ειδικότερα τον Άκη Μάντζιο προκειμένου η ομάδα να… αφήσει πίσω τα όσα έγιναν εντός κι εκτός γηπέδου με την  ΑΕΚ.

Ο 52χρονος προπονητής του Άρη πάντως φρόντισε να στείλει ξεκάθαρο μήνυμα όταν ρωτήθηκε σχετικά. «Ναι, το αφήσαμε. Πάντα μετά από ένα παιχνίδι, συνεχίζουμε, είτε το αποτέλεσμα είναι θετικό ή αρνητικό, δουλεύοντας παράλληλα τα πράγματα που θα πρέπει να βελτιώσουμε. Προετοιμαζόμαστε όλη την εβδομάδα για να πάμε να κερδίσουμε στον Βόλο» όπως είπε on camera και είναι γεγονός ότι αυτό που λέει το πιστεύει ακράδαντα.

Την ίδια ώρα βέβαια σκιαγράφησε και τον Βόλο λέγοντας πως: «Είναι μια πολύ καλή ομάδα. Εντυπωσιάζει με τον τρόπο παιχνιδιού και την ταχύτητα που έχει ως ομάδα. Εμείς πρέπει να πάμε και να διεκδικήσουμε τη νίκη», αναγνωρίζοντας πάντως πως όλα θα εξαρτηθούν από τον τρόπο και την δυναμική του Άρη!

To Top