Ξεκάθαρο μήνυμα του SUPER 3: “Δεν θα πρέπει να παρασυρθεί κανείς από τον προπαγανδιστή!” – Κάλεσμα σε βετεράνους και εξωδιοικητικούς!

Ο SUPER 3 κάνει αυτή τη στιγμή εκπομπή σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης και έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. Ο Άρης δεν παίζει την ιστορία του με τον ΠΑΟΚ, γιατί ποτέ μια ιστορία 100 ετών δεν μπορεί να παιχθεί σε έναν αγώνα και τόνισε σε όλους τους φιλάθλους της ομάδας πως δεν πρέπει να παρασυρθεί, εξαπολύοντας επίθεση με επιχειρήματα κατά του Λάμπρου Σκόρδα.

Τονίστηκε αρχικά στην εκπομπή του SUPER 3 στον “Αρένα”: “Δυναμιτίζετε το κλίμα χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος. Διαδίδετε ότι δεν υπάρχει Άρης! Είναι πολύ επικίνδυνα αυτά τα πράγματα. Είσαι πολύ μικρός για να ορίσεις ματς για όλη την ύπαρξή του λαοπλάνε και προπαγανδιστή!

Προσπαθεί να “ψήσει” όλο τον κόσμο και να ρίξει αλλού τι ευθύνες. Την Κυριακή ο Άρης παίζει ένα αγωνιστικό αποτέλεσμα. Μην τρελένετε το μυαλό σας και κάποιους περίεργους που θέλουν να δημιουργήσουν κλίμα.

Ίδια πεπατημένη με το 2005, καμία απολύτως διαφορά σε θέματα πολύ σημαντικά, που θα έπρεπε να τα διαχειριστούν τελείως διαφορετικά. Αντ’ αυτού μέσα σε ένα παραλήρημα από λαϊκισμό ο συγκεκριμένος κάλεσε λυτούς και δεμένους, ούτως ώστε ο Άρης να παίξει τα ρέστα του με τους ανύπαρκτους. Ένα παιχνίδι ντε και καλά το όρισε ως παιχνίδι 100ετίας. Είναι προφανής ο λόγος. Να έρθει ο κοσμάκης στο γήπεδο κι αν δεν πάνε καλά τα πράγματα, να μην μπορέσει να συγκρατηθεί και αυτό να το χρησιμοποιήσει αυτός και να λέει ότι μπήκαν μέσα οι… αμόρφωτοι και όσα άλλα λέει… Και ποιος τα λέει αυτά; Αυτός που έκανε 9 εκατ. ευρώ χρέη, λες και είναι φυστίκια!

Νομίζει ότι μπορεί να φέρεται και να κάνει ότι γουστάρει. Απορούμε αν υπάρχουν νόμοι και θεσμοί. Απορούμε με αυτόν τον αγώνα που κάνει ο τεράστιος λαός της Αρειανάρας, που δεν έχει δώσει δικαίωμα και γεμίζει τον “ναό”, να επιμένει σε αυτό το τροπάριο που τον βολεύει…

Θα πρέπει και οι δημοσιογράφοι της πόλης να παίρνουν αρκετά σοβαρά, γιατί δεν είναι σε τίποτα να ξεφύγουν όλα. Εμείς όσο είμαστε εδώ, δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν οπαδό να βγάλει… κάγκελο γιατί κάποιος ξαναρίχνει την ομάδα.

Οι καιροί που ζούμε είναι δύσκολοι. Δεν θα πρέπει κανείς να παρασυρθεί και να δημιουργήσει το παραμικρό από κάποιο αρνητικό αποτέλεσμα ή κάποια πρόκληση”.

Πρόσθεσαν πως “ο καθηγητής της διχόνοιας απόρησε πως άνθρωποι 19 ετών να έχουν αρνητική άποψη και να τον χλευάζουν. Ο 19χρονος οπαδός του Άρη δεν έχει το δικαίωμα να ξέρει τι έκανες εσύ στην ομάδα; Αν το ξέρει είναι στημένος, αν δεν ξέρει τίποτα, θα φροντίσεις να τον ενημερώσεις για τα ακριβώς αντίθετα. Δεν απευθύνεσαι σε μπούφους και αστοιχείωτους.

“Πρέπει να παραιτηθείτε! Τι συμφέροντα έχετε;”

Τι μπήκαν να κάνει αυτός και οι Αριστοτελίδης, Τσιόκνης, Βασβάνης, Κώνστας και Γιώτας; Δώσατε κανά φράγκο στους παίκτες; Αν έχετε έστω και λίγη τσίπα και ευθυξία, δεν μπορεί να μην σας ενοχλούν αυτά που γίνονται στην ομάδα. Τι συμφέροντα έχετε; Πρέπει να παραιτηθείτε και να αφήσετε την ομάδα στην ησυχία της. Μια συνέλευση 1000 και ανθρώπων αποφάσισε ότι δεν μπορεί αυτός ο άνθρωπος είναι στην διοίκηση. Μια συνέλευση που εντέχνως λοιδορήθηκε και υποτιμήθηκε, προσπάθησαν να μην δώσουν την σημασία της όπως άλλες φορές, γιατί χαρακτηρίστηκε παράνομη.

Η συνέλευση του Δεκεμβρίου όταν σε ξύπνησαν για να πας τα 150 φυτά του ήταν κανονική; Ήρθες εσύ σαν τον Χριστό να αναλάβεις με έναν γύρο ολόκληρο, με το θέμα των μεταγραφών ανοικτό και μας λες στις 10 Μαρτίου 2014 ότι το παιχνίδι την Κυριακή είναι ματς 100ετίας. Είσαι ύποπτος και ο κόσμος έχει το μυαλό και μπορεί να καταλάβει γιατί τα κάνεις αυτά”.

“Ποιοι είστε εσείς που δεν θέλετε τους βετεράνους στο γήπεδο;”

Στη συνέχεια επεσήμαναν: “Έταξε και πριμ 400.000 ευρώ στους παίκτες που τους έχει απλήρωτους. Και τι έγινε που θα δώσουμε λεφτά από του χρόνου; Τόσα ακούω, ας ακούσω και αυτό! Είναι αδίστακτος. Προσπαθεί να παραπλανήσει τον κόσμο γιατί έχει στο μυαλό του πως θα είναι πρόεδρος. Δεν δίνει δεκάρα για τίποτα άλλο εκτός από την πάρτη του. Το θέμα είναι τι κάνουμε εμείς. Πάει να παρουσιάσει την ομάδα ως τελειωμένη εδώ και καιρό.

Είναι τεράστια ντροπή οι βετεράνοι να μην έχουν θέση και φωνή στην ομάδα μας. Είναι λυπηρό να έχουν άποψη άνθρωποι που δεν έχουν προσφέρει το παραμικρό και οι βετεράνοι της Αρειανάρας μας, ο Γιάννης Βένος και άλλοι πολλοί δεν μπορούν να έρθουν στο Χαριλάου γιατί νιώθουν ξένοι. Ποιοι είστε εσείς που δεν θέλετε τους βετεράνους και μπορούν να βοηθήσουν τον σύλλογο;

Οι βετεράνοι που μάτωσαν μέσα στα γήπεδα, άλλοι έχουν κάνει φυλακή από τη Χούντα, δεν μπορούν να έρθουν στο γήπεδο! Είναι ξεφτιλίκι και ντροπή, άνθρωποι που έχουν ματώσει για την φανέλα να μην έχουν γνώμη και να έχουν γνώμη οι άφραγκοι”.

Κάλεσμα σε βετεράνους και εξωδιοικητικούς

Πρόσθεσαν: “Βλέπουμε μια ομάδα να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, με παίκτες απλήρωτους, βλέπουν τις συνεντεύξεις που κάνει, πατάει πάνω σε δικαστική απόφαση και να μη φεύγει. Δεν είναι δική σας η ομάδα. Γράφει τον κόσμο εκεί που δεν πιάνει μελάνη, είναι αδίστακτος, ούτε οικογένειες λογαριάζει, ούτε δουλειές, έχει μετατρέψει το “ναό” μας σε φρούριο για να παραμείνετε εσείς στην διοίκηση! Φυγέτε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να ανασάνει η Αρειανάρα μας! Οι πρακτικές σας δεν είχαν τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Έχετε αποτύχει παταγωδώς, αμφιβάλλουμε αν θέλατε να… πετύχει. Ο απλός κόσμος φυσικά και δεν μπορεί να γνωρίζει κάποια πράγματα που δεν λέγονται. Τα κρατάμε μέσα μας. Είναι λυπηρό όταν πριν μερικά χρόνια μας έχει οδηγήσει ο συγκεκριμένος και η παρέα του να τρελαθεί ο εγκέφαλος μας και πέσαμε σε ένα από χειρότερα λάθη μας και τον στηρίξαμε με την ομάδα ριγμένη. Τα λάθη που κάναμε δεν θα τα ξανακάνουμε. Ενώ έριξε συστηματικά την ομάδα στην Β’ Εθνική, τον στηρίξαμε. Είναι εξοργιστικό ο Άρης να υποβιβάζεται και να παραμένει ο συγκεκριμένος πρόεδρος. Δεν υπάρχουν άλλοθι για κανέναν. Εξαφανιστείτε! Αφήστε τον Άρη να κοιτάξει την επόμενη μέρα ενωμένος. Κάνουμε κάλεσμα στους βετεράνους της Αρειανάρας μας γιατί σε περίοδο διαχειριστών θα πρέπει να έχουν λόγο. Κάνουμε κάλεσμα σε όλους τους εξωδιοικητικούς παράγοντες να ξέρουν ότι υπάρχει επόμενη μέρα. Δεν θα μπορεί μια ομάδα με 1,5 εκατ. αρρωστάκια να μην έχει επόμενη μέρα! Αυτό το πράγμα δεν είναι Άρης, να το ξέρετε όλοι όσοι είστε δίπλα του! Ο Άρης θα πρεπε να είχε σωθεί προ καιρού. Έχεις μικρύνει τόσο πολύ το DNA του Αρειανού! Κάνατε τον Αρειανό να πανηγυρίζει γιατί πήγε στον τελικό. Εμείς όμως είχαμε γυρισμένα μυαλά γιατί τους χάσαμε! Είναι δυνατόν να κάθονται και να τον ακούν και να τον πιστεύουν; Οι ινδιάνοι ψόφησαν, τα καθρεπτάκια έσπασαν…”.

“Δεν πρέπει να απαντήσουμε σε καμία πρόκληση”

“Δεν πρέπει να απαντήσουμε σε καμία πρόκληση. Όποιος δει κάποιον να είναι φρικαρισμένος, αν κάτι δεν πάει καλά, να τον πάρουν μακριά. Δεν πρέπει να την πληρώσει κανένας οπαδός, επειδή κάποιοι αυτό θέλουν. Ήρθε η ώρα να τελειώνουμε τον φαύλο κύκλο της διχόνοιας και να δούμε πως θα χτίσουμε την Αρειανάρα σε σταθερά θεμέλια. Θέλουμε να επικρατήσουν ξεκάθαροι ρόλοι. Εμείς στα πέταλα και στα πούλμαν και τις αποφάσεις να παίρνουν αυτοί που μπορούν και πρέπει και όχι οι ανεπάγγελτοι. Δεν θα πεθάνει ο Άρης, είτε κερδίσει, είτε χάσει την Κυριακή! Αυτό το μήνυμα προς εχθρούς και φίλους. Θα είμαστε βράχοι, ογκόλιθοι διπλα στον Άρη και τα αδέλφια μας, γιατί οι σχέσεις μας είναι ξεκάθαρες”

 

 

 

 

To Top